Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 23-Μαϊ-2022 14:38

  Spirit Airlines: Συνεχίζει να συστήνει στους μετόχους να στηρίξουν τη συγχώνευση με την Frontier

  Spirit Airlines: Συνεχίζει να συστήνει στους μετόχους να στηρίξουν τη συγχώνευση με την Frontier
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το δ.σ. της Spirit Airlines συνεχίζει να συστήνει στους μετόχους να υποστηρίξουν την προγραμματισμένη συγχώνευση με την Frontier Group Holdings, με την εταιρεία να σχεδιάζει να διεξάγει μια τηλεδιάσκεψη αργότερα σήμερα με τους αναλυτές, προκειμένου να συζητήσουν για την αντίθεση του δ.σ. στην προσφορά από την JetBlue Airways.

  Την προηγούμενη εβδομάδα, οι διευθυντές της Spirit τόνισαν πως η πρόταση των 3,3 δισ. δολαρίων από την JetBlue ενέχει υπερβολικά μεγάλο ρυθμιστικό κίνδυνο και ότι το δ.σ. συνέχισε να υποστηρίζει την συμφωνηθείσα ένωση της Spirit με την Frontier, σε μια συμφωνία που θα δημιουργήσει την πέμπτη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία των ΗΠΑ.

  Η JetBlue έχει προσφέρει 30 δολάρια ανά μετοχή για τη Spirit και δήλωσε πως θα μπορούσε να αυξήσει την προσφορά στα 33 δολάρια.

  Η JetBlue την προηγούμενη εβδομάδα έφερε αυτή την πρόταση απευθείας στους μετόχους της Spirit μετά από την προηγούμενη απόρριψη της Spirit, και προσφέρθηκε να πληρώσει το υψηλότερο ποσό ανά μετοχή εάν η διοίκηση της Spirit εμπλακεί στις διαπραγματεύσεις, σε μια προσπάθεια να πιέσει τη διοίκηση της Spirit να επανεξετάσει την πρόταση της JetBlue.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ