Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 19-Μαϊ-2022 13:24

  Generali: Καλύτερα των εκτιμήσεων τα αποτελέσματα στο τρίμηνο

  Generali: Καλύτερα των εκτιμήσεων τα αποτελέσματα στο τρίμηνο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Assicurazioni Generali ανακοίνωσε αποτελέσματα τα οποία υπερέβησαν τις εκτιμήσεις στο α΄ τρίμηνο παρά το ότι οι απομειώσεις στη Ρωσία οδήγησαν τα καθαρά κέρδη χαμηλότερα.

  Τα στοιχεία αποτελούν καλή είδηση για τον διευθύνοντα σύμβουλο Philippe Donnet, ο οποίος τον προηγούμενο μήνα κέρδισε μια μάχη με τους μετόχους και θα διατηρήσει τη θέση του για άλλα τρία χρόνια.

  Η μεγαλύτερη ασφαλιστική της Ιταλίας ανακοίνωσε πτώση των καθαρών κερδών κατά 9,3% σε σχέση με το προηγούμενο έτος στα 727 εκατ. Ευρώ, πολύ υψηλότερα από τις εκτιμήσεις για 651 εκατ. Ευρώ.

  "Με τα έσοδα, τα περιθώρια και τα κέρδη όλα υψηλότερα των εκτιμήσεων, μαζί με την επαναδιατύπωση των στόχων, η Generali αποδίδει εξαθρετιά καλά και φάινεται ανεπηρέαστη από τις διαφωνίες σε επίπεδο δ.σ.”, αναφέρει η Jefferies.

  Η Generali ανέλαβε στο τρίμηνο προβλέψεις 136 εκατ. Ευρώ, ποσό το οποίο περιλαμβάνει πλήγμα 96 εκατ. Ευρώ από τις δραστηριότητες στη Ρωσία και 40 εκατ. Ευρώ από τη συμμετοχή στη ρωσική ασφαλιστική Ingosstrakh.

  Ανακοίνωσε δε ότι η έκθεση της σε Ρωσία και Ουκρανία, εμμέσως και αμέσως, ήταν "αμελητέα”, και αντιστοιχεί σε 77 εκατ. Ευρώ.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ