Συνεχης ενημερωση

    Τρίτη, 22-Μαρ-2022 23:34

    Λευκός Οίκος: Νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας στη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε.

    Λευκός Οίκος: Προσωρινή η αύξηση των τιμών της βενζίνης και της ενέργειας
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και οι σύμμαχοι των ΗΠΑ θα επιβάλουν και νέες κυρώσεις στη Ρωσία στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης αυτήν την εβδομάδα, όπως δήλωσε ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου Τζέικ Σάλιβαν.

    Μιλώντας σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο, ο Σάλιβαν δήλωσε ότι την Πέμπτη ο Αμερικανός πρόεδρος "μαζί με τους εταίρους μας, θα επιβάλει και νέες κυρώσεις στη Ρωσία και θα αυστηροποιήσει τις υφιστάμενες κυρώσεις ώστε να εμποδίσει πιθανές προσπάθειες αποφυγής και να διασφαλίσει την αυστηρή επιβολή τους", όπως μεταδίδει το Bloomberg.

    "Θα ανακοινώσει επίσης κοινή δράση για να ενισχυθεί η ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης και να μειωθεί η ευρωπαϊκή εξάρτηση από το ρωσικό φυσικό αέριο", πρόσθεσε.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ