Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 26-Οκτ-2021 11:08

  Petrofac: Ανακοίνωσε ζημιές προ φόρων στο α΄ εξάμηνο

  Petrofac: Ανακοίνωσε ζημιές προ φόρων στο α΄ εξάμηνο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Petrofac ανακοίνωσε διευρυμένες προ φόρων ζημιές για το α΄ εξάμηνο του 2021, καθώς τα έσοδα συνέχισαν να πλήττονται από τον κορονοϊό και καθώς ανέλαβε προβλέψεις σχετικά με τις ποινές που επιβλήθηκαν από βρετανικό δικαστήριο για αδικήματα δωροδοκίας.

  Η εταιρεία παροχής υπηρεσιών στον κλάδο της ενέργειας, ανακοίνωσε προ φόρων ζημιές 91 εκατ. δολαρίων σε σχέση με τις προ φόρων ζημιές 48 εκατ. δολαρίων στην αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.

  Τα έσοδα για την περίοδο διαμορφώθηκαν στα 1,6 δισ. δολάρια από τα 2,10 δισ. δολάρια πριν από έναν χρόνο, καθώς οι δραστηριότητες συνεχίζουν να επηρεάζονται από την πανδημία.

  Η Petrofac ανέλαβε προβλέψεις 106 εκατ. δολαρίων αναφορικά με τις ποινές που επιβλήθηκαν από δικαστήριο του Ηνωμένου Βασιλείου για το ότι δεν απέτρεψε υψηλόβαθμα στελέχη της να χρησιμοποιήσουν πράκτορες για τη δωροδοκία δημοσίων λειτουργίας προκειμένου να αποκτήσει πετρελαϊκές συμβάσεις στη Μέση Ανατολή.

  Η εταιρεία τόνισε πως οι συνθήκες της αγοράς παραμένουν δύσκολες, και ότι αναμένει το καθαρό περιθώριο στο σύνολο της χρήσης να είναι αντίστοιχο με αυτό του 2020.

  Οι αναθέσεις συμβάσεων αναμένεται να επιταχυνθούν το 2020.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ