Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 19-Οκτ-2021 13:58

  Halliburton: Ανακοίνωσε κέρδη έναντι ζημιών στο τρίμηνο

  Halliburton: Ανακοίνωσε κέρδη έναντι ζημιών στο τρίμηνο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Halliburton Co ανακοίνωσε κέρδη για το τρίμηνο σε σχέση με τις ζημιές πριν από έναν χρόνο, καθώς η ζήτηση ανέκαμψε για τις πετρελαϊκές της υπηρεσίες από τους παραγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου που συνέχισαν τις εξορύξεις αφότου οι τιμές του αργού άγγιξαν τα προ πανδημίας υψηλά.

  Οι τιμές πετρελαίου έχουν σημειώσει ράλι σε πολυετή υψηλά με τις παγκόσμιες τιμές του αργού να ενισχύονται 4,5% στο τρίμηνο μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου και περίπου 63% σε αυτό το έτος, χάρη στην απόφαση των OPEC+ να μην αυξήσει περαιτέρω την παραγωγή εν μέσω ανησυχιών για τον ενεργειακό εφοδιασμό.

  Η αύξηση των τιμών έχει επίσης οδηγήσει κάποιους Αμερικανούς παραγωγούς να αυξήσουν τις γεωτρήσεις, με τον αριθμό των αμερικανικών γεωτρήσεων να αυξάνεται στις 521 εξέδρες στο τέλος του γ΄ τριμήνου, σε σχέση με τις 470 στο κλείσιμο του τριμήνου τον Ιούνιο.

  Η εταιρεία ανακοίνωσε καθαρά κέρδη 236 εκατ. δολαρίων ή 26 σεντς ανά μετοχή στο τρίμηνο μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, σε σχέση με τις ζημιές των 17 εκατ. δολαρίων ή σεντς ανά μετοχή στο προηγούμενο έτος.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ