Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 23-Σεπ-2020 14:25

  Johnson & Johnson: Ξεκινά δοκιμές 3ης φάσης στο εμβόλιο της για τον κορονοϊό

  Johnson & Johnson: Ξεκινά δοκιμές 3ης φάσης στο εμβόλιο της για τον κορονοϊό
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Άλμα σημειώνει ο τίτλος της Johnson & Johnson στις προσυνεδριακές συναλλαγές την Τετάρτη, μετά την ανακοίνωση της εταιρείας ότι ξεκίνησε την κεντρική δοκιμή φάσης 3 σε παγκόσμιο επίπεδο για το υποψήφιο εμβόλιο  JNJ-78436735 κατά της νόσου COVID-19 το οποίο αναπτύσσεται από τη θυγατρική της, Janssen Pharmaceutical.

  Η J&J ανακοίνωσε ότι ξεκινά τις δοκιμές καθώς η μελέτη των Φάσεων 1 και 2 έδειξε ότι το προφίλ ασφάλειας και η ανοσογονικότητα υποστηρίζουν την περαιτέρω ανάπτυξη.

  Η μελέτη της Φάσης 3 θα αξιολογήσει την ασφάλεια και αποτελεσματικότητα του εμβολίου σε ένα δείγμα έως 60.000 ενήλικων ατόμων, με επαρκή αντιπροσώπευση ατόμων άνω των 60 ετών, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.  

  "Με το υποψήφιο εμβόλιο στις δοκιμές τρίτης φάσης βρισκόμαστε ένα βήμα πιο κοντά για να βρούμε μια λύση για τη νόσο COVID-19", δήλωσε ο Mathai Mammen, επικεφαλής έρευνας και ανάπτυξης της Janssen. "Χρησιμοποιήσαμε μια άκρως επιστημονική προσέγγιση βασισμένη σε συγκεκριμένα στοιχεία για να επιλέξουμε το συγκεκριμένο εμβόλιο", πρόσθεσε.

  Οι μετοχές της Johnson & Johnson σημειώνουν άλμα 2,5% στις ηλεκτρονικές συναλλαγές.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ