Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 21-Ιουλ-2020 20:58

  Η περιουσία του Τζεφ Μπέζος αυξήθηκε κατά 13 δισ. ευρώ... μέσα σε λίγες ώρες

  Η περιουσία του Τζεφ Μπέζος αυξήθηκε κατά 13 δισ. ευρώ... μέσα σε λίγες ώρες
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο Τζεφ Μπέζος είχε μια αρκετά κερδοφόρα Δευτέρα.

  Ο δισεκατομμυριούχος Διευθύνων Σύμβουλος της Amazon σημείωσε ρεκόρ όταν η περιουσία του αυξήθηκε κατά 13 δισεκατομμύρια δολάρια σε μία μόνο μέρα, σύμφωνα με το Bloomberg. 

  Ο δείκτης Bloomberg Billionaires έθεσε την εκτιμώμενη περιουσία του Μπέζος στα 189,3 δισεκατομμύρια δολάρια στο τέλος της Δευτέρας. Ο Μπέζος, που είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, σύμφωνα με το Bloomberg και το Forbes, είδε αυτή την αστρονομική αύξηση της περιουσίας του, μετά τα κέρδη που κατέγραψε η μετοχή της Amazon, κατά τη διάρκεια της ημέρας, χάρη στη θετική πρόβλεψη της Wall Street.

  Οι μετοχές της Amazon κέρδισαν 8% τη Δευτέρα, αφού ένας αναλυτής της Goldman Sachs αύξησε τον στόχο τιμών του για τον γίγαντα του ηλεκτρονικού εμπορίου. Η Goldman Sachs αύξησε τον στόχο τιμών της για την Amazon, για τους επόμενους 12 μήνες, κατά περίπου 28%, σε 3.800 δολάρια ανά μετοχή. Η μετοχή άνοιξε τη διαπραγμάτευση την Τρίτη, με αξία 3.232,49 δολάρια.

  Το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού πλούτου του Μπέζος συνδέεται με τις περισσότερες από 57 εκατομμύρια μετοχές της μετοχής της Amazon, οπότε η αύξηση των κερδών των μετοχών της εταιρείας έστειλε επίσης την περιουσία του σε σημείο να αγγίζει τα 200 δισ. δολάρια, κάτι που πιθανότατα θα είχε ήδη συμβεί εάν δεν του είχε "κάτσει" το δαπανηρό διαζύγιο των 40 δισεκατομμυρίων δολαρίων με την πρώην σύζυγό του Μακένζι Μπέζος το 2019.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ