Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 03-Απρ-2020 15:01

  Ο κορονοϊός έπληξε και την Corona -διακόπτεται η παραγωγή της

  Ο κορονοϊός έπληξε και την Corona -διακόπτεται η παραγωγή της
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  O μεξικανικός όμιλος Grupo Modelo ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει προσωρινά να παράγει την μπύρα Corona και άλλες μάρκες που εξάγει σε 180 χώρες, καθώς η δραστηριότητά του κρίθηκε "μη βασική" στο πλαίσιο των κυβερνητικών μέτρων που έχουν στόχο να περιορίσουν την εξάπλωση του κορονοϊού.

  Αυτή την εβδομάδα η μεξικανική κυβέρνηση κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης στη χώρα και διέταξε την αναστολή των μη απαραίτητων δραστηριοτήτων μετά και την αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων στη χώρα σε περισσότερα από 1.000. Χθες, η κυβέρνηση ανακοίνωσε 1.510 κρούσματα και 50 θανάτους.

  Η ζυθοποιία σημειώνει στην ανακοίνωσή της ότι η διακοπή ξεκινά την Κυριακή και πως βρίσκεται ήδη σε διαδικασία μείωσης της παραγωγής της σε ένα επίπεδο που θα μπορούσε να αποκαασταθεί μόλις αρθεί ο περιορισμός.

  "Εάν η ομοσπονδιακή κυβέρνηση κρίνει κατάλληλο να εκδώσει κάποια διευκρίνιση που θα χαρακτηρίζει την μπύρα ως αγρο-βιομηχανικό προϊόν, στην Grupo Modelo είμαστε έτοιμοι να εκτελέσουμε ένα σχέδιο με βάση το οποίο πάνω από το 75% των υπαλλήλων μας θα εργάζονται από το σπίτι και την ίδια στιγμή θα διασφαλίζουμε την προσφορά μπύρας", αναφέρει η ανακοίνωση.

  Η αγροτική παραγωγή και η παραγωγή τροφίμων κατατάσσονται εν γένει στην κατηγορία των απαραίτητων δραστηριοτήτων.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ