Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 05-Νοε-2019 10:29

  Hugo Boss: Πτώση κερδών στο τρίμηνο

  Hugo Boss: Πτώση κερδών στο τρίμηνο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Hugo Boss ανακοίνωσε πτώση των κερδών γ΄ τριμήνου, αλλά η εταιρεία τόνισε πως οι πωλήσεις και τα λειτουργικά κέρδη για το επόμενο τρίμηνο, θα αυξηθούν σημαντικά.

  Η γερμανική εταιρεία ειδών ένδυσης ανακοίνωσε ότι τα καθαρά κέρδη υποχώρησαν στα 56 εκατ. ευρώ από τα 66 εκατ. ευρώ πριν από ένα χρόνο, έναντι εκτιμήσεων των αναλυτών για 75 εκατ. ευρώ.

  Η εταιρεία τον προηγούμενο μήνα ανακοίνωσε τα προκαταρκτικά αποτελέσματα και περιέκοψε τις εκτιμήσεις για τα λειτουργικά κέρδη και τις πωλήσεις, εξαιτίας της χαμηλής ζήτησης στο Χονγκ Κονγκ και στη Βόρεια Αμερική.

  Η Boss τόνισε πως οι πωλήσεις γ΄ τριμήνου, προσαρμοσμένες για τις συναλλαγματικές επιδράσεις, διαμορφώθηκαν στα 720 εκατ. ευρώ, οριακά υψηλότερα από το προηγούμενο έτος.

  Επισήμανε ακόμη ότι το αμερικανικό περιβάλλον της αγοράς επιδεινώθηκε κατά το γ΄ τρίμηνο. "Εκτός από τη χαμηλότερη τοπική ζήτηση, οι πωλήσεις που προέρχονται από τον τουρισμό, μειώθηκαν σε αυτή την αγορά".

  Τα λειτουργικά κέρδη τριμήνου μειώθηκαν στα 83 εκατ. ευρώ από τα 92 εκατ. ευρώ, και διαμορφώθηκαν χαμηλότερα των εκτιμήσεων, λόγω των χαμηλότερων από ό,τι αναμενόταν πωλήσεων και των υψηλότερων λειτουργικών δαπανών, κυρίως από τις επενδύσεις της Boss στις λιανικές δραστηριότητες.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ