Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 07-Αυγ-2019 22:56

  Προχωρά με τους περιορισμούς στην Huawei η αμερικανική κυβέρνηση

  Προχωρά με τους περιορισμούς στην Huawei η αμερικανική κυβέρνηση
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο Λευκός Οίκος αναμένεται να ξεκινήσει την εφαρμογή διατάξεων νόμου που απαγορεύουν στην αμερικανική κυβέρνηση να συνεργάζεται με την Huawei Technologies Co., προχωρώντας με τους περιορισμούς, παρά τις προσπάθειες του κινεζικού κολοσσού τηλεπικοινωνιών να μπλοκάρει την απόφαση στο δικαστήριο.

  Το Γραφείο Διοίκησης και Προϋπολογισμού πρόκειται να εκδώσει προσωρινή απόφαση αυτή την εβδομάδα, η οποία θα προβλέπει μέτρα, για να διασφαλιστεί ότι οι αμερικανικές κυβερνητικές υπηρεσίες δεν θα συναλλάσσονται με την Huawei και αρκετές άλλες κινεζικές εταιρείες, δήλωσε ανώτερος υπάλληλος της κυβέρνησης την Τετάρτη.

  Η απόφαση, που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη σε ιστότοπο της Γενικής Υπηρεσίας Υπηρεσιών, πρόκειται να τεθεί σε ισχύ στις 13 Αυγούστου. Η διοίκηση έχει στη συνέχεια ένα ακόμη έτος για να συμμορφωθεί με μια ξεχωριστή, πιο περιοριστική διάταξη που θα εμπόδιζε την κυβέρνηση από τη σύναψη συμβάσεων με οποιαδήποτε εταιρεία που χρησιμοποιεί προϊόντα ή υπηρεσίες από την Huawei ή τις άλλες απαγορευμένες εταιρείες, δήλωσε ο αξιωματούχος.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ