Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 07-Αυγ-2019 10:37

  Προβλήματα στο ηλεκτρονικό σύστημα check-in της British Airways - Ματαίωση πτήσεων

  Προβλήματα στο ηλεκτρονικό σύστημα check-in της British Airways - Ματαίωση πτήσεων
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 11.39

  Η British Airways ανακοίνωσε σήμερα ότι αντιμετωπίζει προβλήματα στο ηλεκτρονικό σύστημα τσεκ-ιν της εταιρείας και κάλεσε τους πελάτες της να προβλέψουν ότι θα χρειαστούν επιπλέον χρόνο στα αεροδρόμια.

  Ανακοίνωσε εξάλλου ότι ματαίωσε μερικές πτήσεις μικρής απόστασης από τα αεροδρόμια Χίθροου, Γκάτγουικ και Σίτι του Λονδίνου εξαιτίας βλάβης στο σύστημα πληροφορικής.

  Η αεροπορική εταιρεία, η οποία ανήκει στον όμιλο International Airlines Group, ανέφερε: "Εργαζόμαστε όσο το δυνατόν ταχύτερα για να επιλύσουμε ένα ζήτημα στα συστήματα που είχε ως αποτέλεσμα τη ματαίωση μερικών πτήσεων μικρής απόστασης και καθυστερήσεις από τα αεροδρόμια του Λονδίνου".

  Η British Airways πρόσθεσε πως προσφέρει στους πελάτες, που είχαν κλείσει εισιτήρια για πτήσεις μικρής απόστασης με αφετηρία τα αεροδρόμια του Λονδίνου, την ευκαιρία να κάνουν νέα κράτηση μια άλλη ημέρα.

  "Σήμερα το πρωί αντιμετωπίζουμε μερικά προβλήματα στα συστήματα που επηρεάζουν το τσεκ-ιν και την αναχώρηση πτήσεων", ανακοίνωσε η εταιρεία. "Αυτό επηρεάζει επίσης άλλα συστήματα".

  Πηγή: ΑΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Διαβάστε το ΚΕΦΑΛΑΙΟ
  και ηλεκτρονικά στο

  ReadPoint
  Κυκλοφορεί Εκτάκτως
  Παρασκευή 14 Αυγ. 2020