Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 21-Νοε-2018 11:28

  Babcock International: Υποχώρησαν κατακόρυφα τα κέρδη

  Babcock International: Υποχώρησαν κατακόρυφα τα κέρδη
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Babcock International Group ανακοίνωσε ότι τα ενδιάμεσα κέρδη της υποχώρησαν κατακόρυφα λόγω έκτακτων χρεώσεων, αλλά διατήρησε τις εκτιμήσεις για τη χρήση 2019.

  Ο βρετανικός μηχανολογικός όμιλος, ένας μεγάλος εργολάβος για την βρετανική κυβέρνηση, ανακοίνωσε ότι τα προ φόρων κέρδη διαμορφώθηκαν στις 65,1 εκατ. στερλίνες (83,5 εκατ. δολάρια) στο εξάμηνο μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, χαμηλότερα κατά 64% σε σχέση με το προηγούμενο εξάμηνο.

  Η πτώση των κερδών περιλάμβανε και 120 εκατ. στερλίνες σε έκτακτες χρεώσεις, τις οποίες η Babcock αποδίδει στην αναδιοργάνωση των δραστηριοτήτων πετρελαίου και αερίου και στην έξοδο από συγκεκριμένες δραστηριότητες.

  Σε υποκείμενη βάση, η Babcock δήλωσε πως τα προ φόρων κέρδη της αυξήθηκαν 2,5% στις 245,5 εκατ. στερλίνες.

  Τα έσοδα μειώθηκαν 2,7% στις 2,25 δισ. στερλίνες. Τα οργανικά έσοδα σε σταθερή συναλλαγματική ισοτιμία μειώθηκαν 1,1%. Ωστόσο η Babcock υποστήριξε τις εκτιμήσεις της για το σύνολο της χρήσης, που κάνουν λόγο για αύξηση κατά χαμηλό μονοψήφιο ποσοστό των υποκείμενων οργανικών εσόδων, αλλά και για βελτιωμένα περιθώρια.

  Η Babcock επίσης πρότεινε τη διανομή προμερίσματος 7,10 πενών ανά μετοχή, υψηλότερα κατά 3,6% σε σύγκριση με το περασμένο έτος.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων