Συνεχης ενημερωση

    Τρίτη, 06-Νοε-2018 09:51

    Υποχώρησαν τα κέρδη της Hugo Boss το γ' τρίμηνο

    Υποχώρησαν τα κέρδη της Hugo Boss το γ' τρίμηνο
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Πτώση στα καθαρά κέρδη τρίτου τριμήνου της ανακοίνωσε η Hugo Boss εν μέσω μακράς καλοκαιρίας και ενός περιβάλλοντος γεμάτου προκλήσεις, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στην αναθεώρηση των ετήσιων προβλέψεών της. 

    Ειδικότερα, τα καθαρά κέρδη της γερμανικής εταιρείας υποχώρησαν κατά 18% στα 66 εκατ. ευρώ την εξεταζόμενη περίοδο διαψεύδοντας τις εκτιμήσεις των αναλυτών που τα τοποθετούσαν στα 75 εκατ. ευρώ. 

    Οι πωλήσεις της εταιρείας την ίδια περίοδο κινήθηκαν σχεδόν σταθεροποιητικά στα 710 εκατ. ευρώ έναντι 711 εκατ. ευρώ το περυσινό τρίτο τρίμηνο. Προσαρμοσμένες με βάση τις συναλλαγματικές ισοτιμίες, οι πωλήσεις της Hugo Boss σημείωσαν άνοδο 1% την εξεταζόμενη περίοδο. 

    "Η μακρά καλοκαιρινή περίοδος στην Ευρώπη επηρέασε τα αποτελέσματά μας", σχολίασε ο CEO της εταιρείας, Mark Langer.

    Παράλληλα, σύμφωνα με τον ίδιο, οι προκλήσεις της αγοράς και οι αρνητικές συναλλαγματικές μεταβολές οδήγησαν σε πτώση του περιθωρίου κέρδους της Hugo Boss, ενώ η εταιρεία υποβάθμισε τις εκτιμήσεις της για το μικτό περιθώριο κέρδους της το 2018 κατά 50-100 μονάδες βάσης.
     

    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ