H.Fliegel: Ελκυστικός ο ελληνικός χρηματοοικονομικός τομέας
Εκτύπωση
Αποστολή με email
Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
Μικρότερο μέγεθος κειμένου
Τι προβλέπει για τις αγορές ο managing director της Sal Oppenheim Hans-Peter Fliegel. Τι δηλώνει για τις ελληνικές τράπεζες. Τι λέει για Καρδασιλάρη και Newsphone.
Ο κ. Παναγιώτης Ψαριανός, πρόεδρος της εταιρείας φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών "Γραφείο Ψαριανού Α.Ε.", περιγράφει έναν φαύλο κύκλο που κρατά τον ΦΠΑ μόνιμα ψηλά.
Ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, κ. Νίκος Κογιουμτζής, εξηγεί ότι η Black Friday έχει πλέον εξελιχθεί από μία ημέρα εκπτώσεων σε ένα συνεχές, σχεδόν ατελείωτο φαινόμενο.
Η πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Βασιλική Λαζαράκου, μιλά για τη νέα διαδικασία αξιολόγησης των εσωτερικών ελεγκτών, τη λειτουργία του νόμου και τον αναβαθμισμένο ρόλο τους στις εταιρείες
Ο Άγγελος Συρίγος, καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και βουλευτής Α’ Αθηνών, μιλάει για τη νέα γεωπολιτική πραγματικότητα.
Ο κ. Παναγιώτης Ψαριανός, πρόεδρος της εταιρείας φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών "Γραφείο Ψαριανού Α.Ε.", αναφέρεται στη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται στις επαγγελματικές μισθώσεις.
Ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας Κωνσταντίνος Δαμίγος προειδοποιεί ότι οι διακοπές και οι πτώσεις τάσης στο δίκτυο ηλεκτροδότησης έχουν μετατραπεί σε "αόρατο φόρο" για τις επιχειρήσεις,...