Συνεχης ενημερωση

    Σάββατο, 03-Ιαν-2026 10:27

    Ο πρόεδρος της Κολομβίας καταδικάζει την επίθεση κατά του Καράκας και ζητά σύγκληση του ΟΗΕ και του Οργανισμού Αμερικανικών Κρατών

    Ο πρόεδρος της Κολομβίας καταδικάζει την επίθεση κατά του Καράκας και ζητά σύγκληση του ΟΗΕ και του Οργανισμού Αμερικανικών Κρατών
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Ο πρόεδρος της Κολομβίας Γκουστάβο Πέτρο κατήγγειλε σήμερα την επίθεση με "πυραύλους" εναντίον του Καράκας, αφού ισχυρές εκρήξεις σημειώθηκαν στην πρωτεύουσα της Βενεζουέλας και ο πρόεδρος της χώρας Νικολάς Μαδούρο έκανε λόγο για "επίθεση" των Ηνωμένων Πολιτειών.

    "Γενικός συναγερμός, επιτέθηκαν στη Βενεζουέλα", έγραψε στο λογαριασμό του στο X ο κολομβιανός πρόεδρος, ο οποίος είναι σύμμαχος του Μαδούρο.

    Ο Πέτρο ζήτησε την "άμεση" σύγκληση του Οργανισμού Αμερικανικών Κρατών και του ΟΗΕ για να αποφανθούν σχετικά με τη "διεθνή νομιμότητα" αυτής της "επίθεσης" εναντίον της γειτονικής χώρας.

    Πηγή: ΑΠΕ

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ