Σάββατο, 30-Νοε-2024 10:30
Πρόστιμα 12.000 ευρώ-σε ποια ελληνική πόλη η αστυνομία έκανε επιχείρηση "σκούπα" σε οδηγούς
Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στη διευκόλυνση και προστασία του συνόλου των χρηστών των οδικών δικτύων και στην τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας συγκροτεί συνεργεία τροχονομικών ελέγχων και πραγματοποιεί στοχευμένες αστυνομικές δράσεις σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης.
Στο πλαίσιο αυτό, από πρωινές έως απογευματινές ώρες χθες (27-11-2024), αστυνομικοί της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν ελέγχους στην ευρύτερη περιοχή της Μοναστηρίου – Γιαννιτσών – Κωλέττη και στα όρια του Νομού, όπου έλεγξαν συνολικά (83) Ι.Χ.Ε. και Δ.Χ.Ε. οχήματα και διαπίστωσαν (27) παραβάσεις, εκ των οποίων:
4 για υποκλοπή μεταφορικού έργου,
18 για υπερβολική ταχύτητα,
2 για μη χρήση ζώνης,
1 για οδήγηση χωρίς σύνεση – προσοχή και
2 λοιπές παραβάσεις ΚΟΚ.
Στους παραβάτες οδηγούς επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα συνολικού ύψους (12.000) ευρώ, ενώ παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές με αμείωτο ρυθμό.
Διαβάστε περισσότερα στο topgeargreece.gr
Το Top Gear συνομιλεί με τον CEO Benedetto Vigna για τη νέα ηλεκτρική Luce και το σκεπτικό πίσω από τη συνεργασία της Ferrari με τον Sir Jony Ive, πρώην επικεφαλής σχεδιασμού της Apple.
Ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της Mercedes-Benz επιστρέφει από τον κόσμο των "κομμένων" καθώς η εταιρεία την είχε απορίψει αλλά τώρα την επαναφέρει σε βάθος διετίας
Η Toyota έκανε πάλι μια κίνηση ματ και μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο πραγματικά υβριδικό μίνι αυτοκίνητο στον κόσμο.
Στο σημαντικότερο στάδιο της κατασκευής της Γραμμής 4 έχει φτάσει η "Αθηνά", ο μετροπόντικας που σκάβει την νέα γραμμή του Μετρό της Αθήνας.
Ένα απίστευτο δίκτυο μεταπώλησης κλεμμένων αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών εξάρθρωσε η αστυνομία από συμμορία που δρούσε επαγγελματικά και έκλεβε αυτοκίνητα με κινηματογραφικό τρόπο.
Στη μεγαλύτερη έκθεση φιλοξενίας και μαζικής εστίασης στην Ελλάδα, την HORECA, θα βρεθεί η Citroen, για να υποστηρίξει έμπρακτα τους επαγγελματίες με δύο ολοκληρωμένες προτάσεις επαγγελματικών...
Η BYD φέρνει το ανανεωμένο ATTO 3 EVO στην Ευρώπη με μεγαλύτερη μπαταρία, περισσότερη ισχύ, ταχύτερη φόρτιση και αυξημένους χώρους, σε πισωκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις.
Η Ferrari διατηρεί τον τίτλο της πιο κερδοφόρας εταιρείας αυτοκινήτων με ποσό που ζαλίζει όσον αφορά το κέρδος που αφήνει κάθε αυτοκίνητο που πωλείται.
Το Λιμενικό Σώμα εκσυγχρονίζει τον στόλο των αυτοκινήτων του καθώς παρέλαβε 138 νέα SUV που τίθενται άμεσα σε υπηρεσιακή χρήση.
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένας οδηγός θα μπορεί να έχει προσωποποιημένη πινακίδα. Τι θα μπορεί να γράψει, πόσο θα πληρώνει και που θα πηγαίνουν τα έσοδα αυτά;
H Mercedes αποχαιρετά τους τετρακύλινδρους κινητήρες και εφοδιάζει το νέο μεγάλο SUV επιδόσεων της, την Mercedes-AMG GLC 53 με έναν τρίλιτρο εξακύλινδρο.
Η McLaren MCL40 έχει το δύσκολο έργο να υπερασπιστεί δύο τίτλους στην Formula 1 του 2026 όπου όλα έχουν αλλάξει. Το papaya των πρωταθλητών πάντως δεν αλλάζει.
Τον "κώδωνα" του κινδύνου εξαπάτησης από κακόβουλο λογισμικό "κρούει" με ανακοίνωση της η Αττική Οδός, προειδοποιώντας τους συνδρομητές e-PASS να αγνοούν SMS περί δήθεν "οφειλών".
Θέλεις να πάρεις SUV και δεν εντυπωσιάζεσαι εύκολα; H Opel κατάφερε -χωρίς να τραβήξει την προσοχή- να έχει μία από τις πιο ολοκληρωμένες γκάμες SUV. Πώς το κατάφερε;
Με τον αέρα της πρωτιάς στις πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα η BYD ξεκινάει το 2026 με το BYD Sealion 5 DM-i ένα οικογενειακό plug-in SUV με ελκυστική τιμή.