Συνεχης ενημερωση

    Κυριακή, 24-Νοε-2024 14:30

    Η νέα Mercedes CLA θα είναι το πιο οικονομικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο

    Η νέα Mercedes CLA θα είναι το πιο οικονομικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Στην διαρκή αναζήτηση για μεγαλύτερη αυτονομία από ένα ηλεκτρικό όχημα, συχνά ξεχνάμε τι χρειάζεται για να το πετύχουμε. Σίγουρα, δεν είναι τόσο δύσκολο πλέον να βρείτε στην αγορά ηλεκτρικά οχήματα που μπορούν να διανύσουν πάνω από 480 χιλιόμετρα με μία μόνο φόρτιση, αλλά δεν χρησιμοποιούν όλα την ίδια ενέργεια για να φτάσουν τόσο μακριά.

    Ένα GMC Hummer θα χρησιμοποιήσει κυριολεκτικά σχεδόν τρεις φορές περισσότερη ενέργεια για να διανύσει 260 χιλιόμετρα λιγότερα από ένα αυτοκίνητο όπως το Lucid Air Pure, κορυφαίο ηλεκτρικό σε επίπεδο απόδοσης στο σημερινό τοπίο.

    Δεν είναι ιδανικό, αφού θεωρητικά, τα EV προορίζονται να χρησιμοποιούν λιγότερη ενέργεια, μεγιστοποιώντας την παραγωγή ενέργειας εξασφαλίζοντας καλύτερη απόδοση.

    Ευτυχώς, η Mercedes πήρε το μήνυμα με τη νέα CLA. Το καμουφλάζ δεν έχει ακόμη αφαιρεθεί επίσημα από το αμάξωμα του αυτοκινήτου, αλλά η γερμανική εταιρεία μοιράστηκε μερικές βασικές πληροφορίες σχετικά με την αποδοτικότητα της CLA.

    Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο topgeargreece.gr

    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

    10:30 12/01

    H Uber έφτιαξε δικό της robotaxi και το φέρνει στους δρόμους μέσα στο 2026 (video)

    Η σύμπραξη τριών νέων brand στον κόσμο του αυτοκινήτου μας φέρνει το επόμενο robotaxi που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2026 και θα είναι στο δίκτυο της Uber.

    18:00 11/01

    Αυτά είναι τα 5 πιο ακριβά αυτοκίνητα στον κόσμο

    Ενώ όλοι εμείς κοιτάμε πιο στοιχείο εξοπλισμού θα αφήσουμε εκτός για να μην ανέβει πολύ τιμή του αυτοκινήτου κάποιοι δίνουν δεκάδες εκατομμύρια. Αυτά είναι τα 5 πιο ακριβά αυτοκίνητα στον κόσμο -χωρίς...

    16:30 11/01

    Εντυπωσιακό πρωτότυπο της DS στις Βρυξέλλες-βασίζεται στο N°4

    Δείτε το νέο εντυπωσιακό πρωτότυπο Taylor made N°4 Concept που παρουσίασε η DS στις Βρυξέλλες.

    14:30 11/01

    Νέο hot hatch της Nissan με logo της Nismo και ασυνήθιστο σύστημα κίνησης

    Με θερμικό κινητήρα που όμως δεν κινεί τους τροχούς αλλά λειτουργεί ως γεννήτρια, το Aura Nismo RS παραπέμπει περισσότερο σε ηλεκτρικό hatchback υψηλών επιδόσεων, παρά σε παραδοσιακή έκδοση Nismo.

    12:30 11/01

    Η πιο ακραία Alfa Romeo Giulia είναι πανίσχυρη και συλλεκτική

    H Alfa Romeo παρουσίασε την πιο ακραία Giulia Quadrifoglio. Κινείται με 300χλμ./ώρα αλλά δεν μπορούμε να την αγοράσουμε όσο και αν θέλουμε.

    10:30 11/01

    Η Ford θα αποκαλύψει νέο αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων στο Ντιτρόιτ

    Κρατήστε την ημερομηνία της 15ης Ιανουαρίου στο ημερολόγιό σας, καθώς η Ford έχει προγραμματίσει να παρουσιάσει ένα νέο μοντέλο υψηλών επιδόσεων στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ.

    16:30 10/01

    Δοκιμή Zeekr 001 AWD: Παντοδύναμο executive μεγάλου τουρισμού

    Δοκιμάζουμε το παντοδύναμο τετρακίνητο κινεζικό GT που είναι όσο luxury ορίζει η τιμή του και σε παρακαλάει να ξεκινήσεις για μεγάλα ταξίδια.

    14:30 10/01

    Ήπιαμε νερό από τον αέρα στην Ολυμπία Οδό

    Η Ολυμπία Οδός, ο πιο σύγχρονος αυτοκινητόδρομος στην Ελλάδα διαθέτει το πρωτοποριακό πρόγραμμα "Νερό από τον αέρα" σε 11 πάρκινγκ. Δείτε που είναι αυτά.

    12:30 10/01

    Η Mercedes-Benz CLA είναι το "Αυτοκίνητο της χρονιάς 2026" για την Ευρώπη

    Πρώτη και με διαφορά αναδείχθηκε για το 2026 η Mercedes-Benz CLA στην ψηφοφορία των δημοσιογράφων που βγάζουν κάθε χρόνο το "Αυτοκίνητο της Χρονιάς" για την Ευρώπη.

    10:30 10/01

    Πρώτη βόλτα του Esteban Ocon με τη Lamborghini της Mansory και συνοδηγό τη σύντροφό του

    Ο Esteban Ocon άφησε για λίγο τις πίστες και πήρε τους ελβετικούς δρόμους με τη ριζικά τροποποιημένη Lamborghini Revuelto της Mansory, έχοντας στο πλευρό του τη σύντροφό του και κάνοντας τις σχετικές...

    18:00 09/01

    Με το νέο Rezvani Tank μπορείς να πας ακόμη και στον πόλεμο

    Η Rezvani επιστρέφει με το Tank MY2026, ένα SUV που συνδυάζει αισθητική στρατιωτικού οχήματος, βαλλιστική προστασία και υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες για υψηλές επιδόσεις, όλα με το ανάλογο τίμημα.

    16:32 09/01

    Zeekr 7GT: Καθημερινό GT 650 ίππων-έρχεται στην Ελλάδα

    Η Zeekr κάνει ακόμη πιο σαφές το άνοιγμά της στην Ευρώπη με το Zeekr 7GT, ένα καθημερινό GT 650 ίππων και καταιγιστικών επιδόσεων.

    15:00 09/01

    Η Subaru παρουσίασε στο Τόκιο κάτι που μοιάζει με το νέο WRX STI, όμως είναι πρωτότυπο

    Περιμέναμε να δούμε το νέο WRX STI στο Τόκιο, όμως αυτό που μας επιφύλασσε η Subaru, ήταν ένα ακόμη πρωτότυπο που ωστόσο, μοιάζει πιο κοντά στην παραγωγή από οποιοδήποτε άλλο έχουμε δει μέχρι τώρα.

    13:37 09/01

    Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Peugeot 408-Πότε έρχεται Ελλάδα

    To νέο Peugeot 408 παρουσιάστηκε στις Βρυξέλλες με ανανεωμένη εμφάνιση αλλά διατηρώντας τα στοιχεία που το κάνουν το πιο ξεχωριστό στην κατηγορία του.

    11:59 09/01

    Tο πιο θρυλικό Toyota Corolla όλων των εποχών επιστρέφει με εντυπωσιακό τρόπο (video)

    Ένα από τα αυτοκίνητα που έχουν "χτίσει" τον μύθο της Toyota διαχρονικά, επιστρέφει χάρη στην μονίμως υπερβατική βελτιωτική σκηνή της Ιαπωνίας.

    10:30 09/01

    Απόσυρση από την Citroen: Δίνεις το παλιό σου αυτοκίνητο και παίρνεις καινούργιο με σημαντικό κέρδος

    Θέλεις να δώσεις το παλιό σου αυτοκίνητο και να κερδίσεις αποκτώντας ένα ολοκαίνουργιο Citroen; To νέο πρόγραμμα "Απόσυρση από την CITROËN" είναι για σένα!