Συνεχης ενημερωση

    Πέμπτη, 26-Σεπ-2024 10:35

    H Lancia Ypsilon HF Rally4 έτοιμη να επιστρέψει στα ράλι

    H Lancia Ypsilon HF Rally4 έτοιμη να επιστρέψει στα ράλι
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    O Carlos Tavares ζήλεψε μάλλον από την αγωνιστική διάθεση που δείχνουν άλλοι CEOs, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα εκείνον της Xaiomi και φόρεσε κράνος, γάντια και αγωνιστική φόρμα για να οδηγήσει την Lancia Ypsilon Rally4.

    Η θρυλική ιταλική μάρκα αυτοκινήτων, επισήμως σηματοδότησε την επιστροφή της στον κόσμο των ράλι με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και η στήριξη του προγράμματος γιορτάστηκε με μια ειδική δοκιμή στο Balocco, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Stellantis, Carlos Tavares, να δοκιμάζει προσωπικά τη νέα Lancia Ypsilon Rally4 HF.

    Γνωστή ως μια από τις πιο εξέχουσες πίστες ανάπτυξης αυτοκινήτων, το συγκρότημα του Balocco εκτείνεται σε πάνω από 80 χιλιόμετρα και αποτελεί κορυφαίο κέντρο δοκιμών υψηλών επιδόσεων.

    Ένα Ορόσημο για τη Lancia

    "Το να βλέπεις τον Carlos Tavares να οδηγεί την Lancia Ypsilon Rally4 HF ήταν απίστευτο," δήλωσε ο Luca Napolitano, Διευθύνων Σύμβουλος της Lancia. "O κινητήρας 212 ίππων με τούρμπο και η ακριβής μηχανική του αυτοκινήτου είναι αποτέλεσμα του πάθους της ομάδας μας. Η Ypsilon Rally4 HF συνδυάζει φιλοδοξία με ταπεινότητα, αντικατοπτρίζοντας τη δέσμευσή μας στην κατηγορία Rally4, τον πυρήνα του ανταγωνισμού. Είναι μόνο η αρχή ενός συναρπαστικού ταξιδιού. Μείνετε συντονισμένοι στις 24-25 Οκτωβρίου για περισσότερες ενημερώσεις!"

    Η Ypsilon Rally4 HF είναι η νέα πρόταση της Lancia στην ανταγωνιστική κατηγορία Rally4, σχεδιασμένη για νέους οδηγούς που επιθυμούν να κάνουν το άλμα τους στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Τροφοδοτείται από έναν κινητήρα τριών κυλίνδρων 1.2 λίτρων με τούρμπο, που αποδίδει 212 ίππους.

    Το αυτοκίνητο, με κίνηση στους μπροστινούς τροχούς, συνδυάζεται με ένα μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων και διαθέτει μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, προσφέροντας ακριβή χειρισμό και ευελιξία σε απαιτητικές ράλι διαδρομές.

    Εμπνευσμένο από τα ριζοσπαστικά σχέδια της Lancia του παρελθόντος, η Ypsilon HF διαθέτει χαμηλωμένο σασί και φαρδύτερο μετατρόχιο για αυξημένη σταθερότητα και απόδοση. Αυτό το μοντέλο υπογραμμίζει την ανανεωμένη δέσμευση της μάρκας στην καινοτομία, συνδυάζοντας ισχυρή δυναμική οδήγηση με οικολογική τεχνολογία.

    Η επιστροφή της Lancia στο motorsport σηματοδοτεί την αναγέννηση μιας θρυλικής μάρκας με βαθιές ρίζες στην ιστορία των ράλι. Η επερχόμενη σεζόν του 2025 θα δει τη Lancia να επιστρέφει στον ανταγωνισμό, μια κίνηση που στοχεύει να επανιδρύσει την παρουσία της στους σύγχρονους αγώνες.

    Διαβάστε περισσότερα στο topgeargreece.gr

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

    18:00 11/09

    Αποστολή στο Μόναχο: Είδαμε τα αυτοκίνητα της Nio που έρχεται στην Ελλάδα

    Αν είστε συνεπείς αναγνώστες μας σίγουρα ήδη ξέρετε τη Nio. To topgeargreece ταξίδεψε μέχρι το Μόναχο για να τα δει πρώτη φορά από κοντά τα μοντέλα της εταιρείας που κάνει την διαφορά σε πολλά επίπεδα...

    16:30 11/09

    Επίσημο: Αποκάλυψη για το νέο Renault Clio-τι έχει αλλάξει

    Με ιστορία 35 ετών και σχεδόν 17 εκατ.πωλήσεις παγκοσμίως, το Clio παραμένει σημείο αναφοράς για τη Renault, αλλά και για την κατηγορία των supermini. Η νέα γενιά του έρχεται αναβαθμισμένη σε όλα τα...

    15:00 11/09

    Συνελήφθη φαντομάς οδηγός έπειτα από 6 χρόνια κυνηγητού

    Σε μια από τις πιο εντυπωσιακές παραβάσεις που έχουν καταγραφεί ποτέ, φαντομάς οδηγός έβγαινε με μονοθέσιο της Ferrari στους δρόμους της Τσεχίας και παρέμενε άγνωστος. Μέχρι τώρα που συνελήφθη.

    13:30 11/09

    Παραδίδεται τούνελ ευρωπαϊκών προδιαγραφών στην Ελλάδα-Δείτε σε ποιο μέρος

    Αναβαθμισμένο ώστε να πληροί σύγχρονες ευρωπαϊκές προδιαγραφές παραδίδεται νέα σήραγγα στην βόρεια Ελλάδα.

    12:00 11/09

    Τι συνέβη με CEO αυτοκινητοβιομηχανίας σε υπόθεση φορολογικής απάτης

    Η πολύκροτη υπόθεση που έφερε στο προσκήνιο τη διαμάχη για την κληρονομιά της οικογένειας Ανιέλι, βρίσκει πλέον το δρόμο της επίλυσης για τον πρόεδρο της Stellantis και της Ferrari, John Elkann.

    10:30 11/09

    Η Ford Sfakianakis στην παγκόσμια εκστρατεία κατά της πείνας

    Η Ford Sfakianakis συμμετέχει στη συγκέντρωση τροφίμων, καλώντας πολίτες να συμβάλουν στη στήριξη ευάλωτων οικογενειών του Περιστερίου από τις 15 έως τις 25 Σεπτεμβρίου.

    18:30 10/09

    Ferrari 849 Testarossa: Υβριδικό hypercar 1.000 ίππων αν βαρεθήκατε την Ferrari SF90

    Ο αντικαταστάτης της Ferrari SF90 είναι η υβριδική Ferrari 849 Testarossa των 1.030 ίππων που έρχεται με σχεδιαστικά στοιχεία από την Ferrari F80 και ό,τι καλύτερο σε επίπεδο τεχνολογίας.

    17:10 10/09

    Πετρελαϊκός κολοσσός φέρνει επανάσταση στις μπαταρίες ηλεκτρικών αυτοκινήτων

    Ένας πετρελαικός κολοσσός κάνει μεγάλη στροφή και εναρμονίζεται με την πραγματικότητα της εποχής δίνοντας επαναστατική λύση στην ταχεία φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

    15:30 10/09

    Η Leapmotor παρουσίασε νέο ηλεκτρικό hatchback ειδικά για την ευρωπαϊκή αγορά

    Η Leapmotor παρουσιάζει ένα νέο ηλεκτρικό μοντέλο που στοχεύει στον πυρήνα της ευρωπαϊκής αγοράς, τόσο σε επίπεδο διαστάσεων όσο και τεχνολογικών χαρακτηριστικών.

    14:00 10/09

    Γιατί η Lexus επέλεξε facelift και όχι αντικατάσταση του IS

    Ενώ όλοι περίμεναν τη νέα γενιά του IS, η Lexus συνεχίζει να το εξελίσσει με ένα facelift που συνδυάζει ανανεωμένη σχεδίαση, νέα συστήματα υποβοήθησης και βελτιώσεις στην οδική συμπεριφορά.

    12:30 10/09

    Peugeot Sport: Ιστορικό βάθρο στην Αμερική

    Η Peugeot επέστρεψε στις κορυφαίες θέσεις σε αγώνα του WEC και το έκανε με πολύ στυλ καθώς συνδύασε το αποτέλεσμα με μια εντυπωσιακή ανάκαμψη απο χαμηλά.

    11:05 10/09

    Νέο SUV στην Ελλάδα με κινητήρα βενζίνης και τιμή κάτω από 17.000 ευρώ

    Ευχάριστο και πολυχρηστικό ένα από τα νεότερα μοντέλα της αγοράς διατίθεται τώρα και με τον κινητήρα βενζίνης στην Ελλάδα και η τιμή του προκαλεί από μόνη της.

    17:30 09/09

    Επίσημο: Έτσι θα είναι το ηλεκτρικό hatchback της Hyundai

    Το ηλεκτρικό hatchback της Hyundai που θα ενταχθεί στην οικογένεια Ioniq θα είναι σαν το Ioniq THREE Concept που παρουσιάστηκε στο Μόναχο. Δείτε που θα κατασκευάζεται

    16:10 09/09

    Tο τουρκικο Togg έρχεται στην Ευρώπη ως ένα απο τα ασφαλέστερα SUV-Δείτε πόσο βαθμολογήθηκε από τον EuroNCAP

    H τουρκική Togg υπέβαλε για πρώτη φορά τα αυτοκίνητά της σε δοκιμές πρόσκρουσης του EuroNCAP και διέπρεψε λίγο πριν αρχισούν οι εξαγωγές στην Ευρώπη. Δείτε ποιες άλλες νέες φίρμες απέσπασαν πέντε...

    14:30 09/09

    F1: Δείτε τους tifozi να τραγουδούν για τον Verstappen

    Η εκπληκτική νίκη του Max Verstappen στην Μόντσα δεν άφησε ασυγκίνητους τους tifozi που στο βάθρο τραγούδησαν το φημισμένο τραγούδι του Ολλανδού πρωταθλητή.

    13:00 09/09

    Δοκιμή Renault 5 E-Tech Electric: Ο μεσσίας της Ευρώπης

    Με το ηλεκτρικό Renault 5 η Ευρώπη δείχνει στην Κίνα ότι τα αυτοκίνητα είναι η ειδικότητά της.