Συνεχης ενημερωση

    Κυριακή, 18-Αυγ-2024 11:00

    Η Pagani Zonda μας αποχαιρετά με την έκδοση Arrivederci

    Η Pagani Zonda μας αποχαιρετά με την έκδοση Arrivederci
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Λοιπόν τι έχουμε εδώ; Αυτό που έχουμε, είναι ένα ακόμη θεαματικό μοναδικό αυτοκίνητο, κατασκευασμένο από μια εταιρεία που ειδικεύεται στα μοναδικά αυτοκίνητα, και που προέκυψε από ένα αυτοκίνητο που παραμένει θεαματικό. Υποδεχτείτε την Pagani Zonda Arrivederci, την κατά δήλωση της Pagani, τελευταία νέα Zonda που θα δούμε.

    Ελλείψει ενός πραγματικού αυτοκινήτου από την Pagani, αυτά που βλέπεις είναι renders που έχουν κυκλοφορήσει από τη σκωτσέζικη εταιρεία Modena Design UK, μια εταιρεία που ειδικεύεται σε... renders διαφόρων hypercars, η οποία μοιράστηκε μαζί μας αυτές τις εικόνες, παρουσιάζοντας την δική της οπτική για το πώς θα έπρεπε να δείχνει η έκδοση Arrivederci.

    Και πρόκειται για ένα σπουδαίο αυτοκίνητο. Το Arrivederci φημολογείται ότι θα διαθέτει τον V12 7.3 λίτρων της AMG, που συναντάμε και στην Zonda Barchetta, κάτι που σημαίνει 790 ίππους και 1.100 Nm ροπής, σε συνδυασμό με ένα εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων που κινεί τους πίσω τροχούς.

    Δυστυχώς, αν ήθελες κι άλλα νούμερα, δεν θα σε ικανοποιήσουμε, καθώς δεν υπάρχουν στοιχεία επιδόσεων. Μπορούμε όμως να πούμε, πως οι απεικονίσεις της Modena Design, παρουσιάζουν άφθονα ανθρακονήματα, διάφανα, μπλε και ασημί, ένας συνδυασμός χρωμάτων εμπνευσμένος από τη Martini.

    Pagani Zonda Arrivederci

    Zonda Greatest Hits

    Όλα αυτά καταλήγουν σε μια ολοκαίνουργια πίσω πτέρυγα, μια εντελώς ειδική προσθήκη που κατασκευάστηκε αποκλειστικά για την Arrivederci. Τα πίσω φώτα αντλούν έμπνευση από το Zonda R, οι πίσω αεραγωγοί από το Zonda C12, οι φουσκωμένοι θόλοι και τα αεροδυναμικά βοηθήματα από το Zonda 760 και οι μπροστινές εισαγωγές και αεραγωγοί από το Zonda Barchetta.

    Σε άλλα σημεία θα εντοπίσεις ειδικές ζάντες, κόκκινο δερμάτινο εσωτερικό και τιμόνι που προέρχεται από τι άλλο, την Zonda F. Η τιμή της; Παραμένει μυστήριο. Πιθανότατα όμως θα είναι 8ψήφια, όπως συμβαίνει συνήθως με αυτές τις κατασκευές. Οπότε για την ώρα, Arrivederci.

    Διαβάστε περισσότερα στο topgeargreece.gr

    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

    10:50 23/10

    CHANGAN: Από την Κίνα στην Ελλάδα, με ισχυρά οικονομικά μεγέθη και φιλόδοξο πλάνο ανάπτυξης

    Η τέταρτη μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία της Κίνας κάνει στρατηγική είσοδο στην Ελλάδα, επενδύοντας στο μέλλον της ηλεκτροκίνησης.

    17:37 22/10

    Όταν η BMW πούλησε τη Rover για 12 ευρώ-η αποτυχία ενός φιλόδοξου deal

    Η εξαγορά της Rover από την BMW συνοδεύτηκε από φιλοδοξίες και τεράστιες επενδύσεις, για να καταλήξει λίγα χρόνια αργότερα στην εκ νέου πώληση στο συμβολικό ποσό των 10 λιρών.

    12:00 22/10

    Ποια φίρμα δεν αφήνει τους θερμικούς κινητήρες να πεθάνουν-Δείτε τι μοτέρ έφτιαξαν

    Αν είσαι από εκείνους που πιστεύουν πως οι θερμικοί κινητήρες πλησιάζουν στο τέλος τους, η είδηση ενός νέου επίπεδου 8κύλινδρου και αερόψυκτου κινητήρα, ίσως σε κάνει να αλλάξεις γνώμη.

    10:30 22/10

    Ποιος θέλει να αγοράσει από την Porsche τις μετοχές της Bugatti

    Για να γίνει κύριος ιδιοκτήτης και να κινηθεί αυτόνομα στον σχεδιασμό μακροπρόθεσμης στρατηγικής για την Bugatti, πρέπει να αγοράσει από την Porsche.

    18:30 21/10

    Πλησιάζει η παρουσίαση του πιο αναμενόμενου αυτοκινήτου στον κόσμο

    Τον Ιούλιο του 2025, ο Musk δήλωνε ότι η Tesla θα διοργανώσει την "πιο επική επίδειξη" για το Roadster στα τέλη του 2025. Η κλεψύδρα αδειάζει, όμως σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, το χρονοδιάγραμμα...

    17:00 21/10

    Η μεγαλύτερη γέφυρα της Ελλάδας θα εξυπηρετεί 10.000 οχήματα την ώρα

    Ολοταχώς προς μια εμβληματική στιγμή για την χώρα και συγκεκριμένα την Θεσσαλονίκη βαίνουν τα έργα για το Flyover που θα αποτελεί την μεγαλύτερη γέφυρα της Ελλάδας.

    15:32 21/10

    Η Ferrari SC40 είναι μοναδική και εμπνευσμένη από την θρυλική F40

    Η εντυπωσιακή SC40 αποτελεί δημιουργία του τμήματος Special Projects, βασίζεται στη σύγχρονη 296 GTB και κατασκευάστηκε αποκλειστικά για έναν και μόνο πελάτη.

    12:30 21/10

    Toyota: Αυτό είναι το baby Land Cruiser-όλα τα στοιχεία και εικόνες

    Το νέο Toyota Land Cruiser FJ έρχεται στην αγορά ως ένα μικρότερο, πιο προσιτό, αλλά εξαιρετικά ικανό off road μοντέλο, με ισχυρή προσωπικότητα και πρακτικές λύσεις για τους φίλους της περιπέτειας.

    11:03 21/10

    Επίσημο: Το Audi Concept C μπαίνει στην παραγωγή και βγαίνει στον δρόμο

    Η Audi το είχε αφήσει να εννοηθεί πως θα γίνει, αλλά τώρα το επιβεβαίωσε κιόλας έτσι το Audi Concept C θα είναι η βάση για ένα ηλεκτρικό roadster που θα έρθει στην γκάμα της μελλοντικά.

    16:30 20/10

    Επίσημο: Η F1 θα μεταδίδεται από το Apple TV-Πόσο επηρεάζει την Ελλάδα αυτό;

    H F1 συμφώνησε με την Apple και παραχωρεί τα αποκλειστικά τηλεοπτικά δικαιώματα προβολής των Grand Prix για την Αμερική στο Apple TV.

    15:05 20/10

    Πόσα ηλεκτρικά αυτοκίνητα πουλήθηκαν παγκοσμίως τον Σεπτέμβριο-δείτε το απίστευτο νέο ρεκόρ

    Νέο ρεκόρ πωλήσεων για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα σημειώθηκε τον Σεπτέμβριο καθώς οι παγκόσμιες πωλήσεις ξεπέρασαν ένα μεγάλο ποσοτικό σημείο αναφοράς.

    13:30 20/10

    Ο Akio Toyoda προβλέπει ένα ζοφερό μέλλον λόγω ηλεκτρικών αυτοκινήτων

    Δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις του Akio Toyoda για το μέλλον αν επικρατήσουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην αγορά. Μιλάει για εκατομμύρια χαμένες θέσεις εργασίας.

    12:00 20/10

    Ποιός είναι ο Michael Leiters που αναλαμβάνει νέος CEO της Porsche

    Ο Michael Leiters φέρεται επικρατέστερος για επιστροφή στην Porsche ως CEO, αντικαθιστώντας τον Blume μετά από έντονες πιέσεις από την πλευρά των επενδυτών, σε μια κρίσιμη φάση για την γερμανική...

    10:30 20/10

    Η Nissan ονειρεύεται ξανά ένα εντυπωσιακό σπορ coupe στην γκάμα της

    Σύμφωνα με δηλώσεις του CEO της Nissan, η ιαπωνική εταιρεία σκέφτεται την επιστροφή ενός σπορ μοντέλου στη γκάμα της, όπως αυτό εκφράστηκε από το concept IDx πριν από 13 χρόνια.

    00:22 20/10

    F1 GP ΗΠΑ: Ο Max Verstappen κέρδισε σαν να ήταν το 2023

    Με την χαρακτηριστική άνεση που μας είχε συνηθίσει το 2023 ο Max Verstappen ολοκλήρωσε νικητής στο Τέξας και συνεχίζει την αναρρίχηση στην κορυφή της βαθμολογίας.

    18:00 19/10

    F1: Αυτός είναι ο αληθινός σεφ της Barilla-πώς μάζευε όλους τους οδηγούς γύρω απο ένα τραπέζι

    Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές της F1 παίρνουν όλη την λάμψη αλλά δεν κάνουν όλη την δουλειά και η απόδειξη είναι ο Pasticcino ο σεφ της Formula 1 που πρωταγωνιστεί στην διαφημιστιική ταινία της Barilla.