Σάββατο, 06-Ιουλ-2024 11:50
F1 GP Μ. Βρετανίας: Πρόγραμμα και ώρες τηλεοπτικής μετάδοσης
Αν και δεν είναι τόσο βαθμολογική, όσο γοήτρου, η μονομαχία που ξεκίνησε στην Αυστρία μεταξύ του Max Verstappen και του Lando Norris, δίνει στην φετινή Formula 1 μια νότα ενδιαφέροντος που δεν είχαμε μέχρι τώρα.
Όπως επίσης έχουμε δει κατά το παρελθόν αυτές οι μάχες είναι που αυξάνουν την αφοσίωση των θεατών στο σπορ, τα έσοδα της Liberty Media και την απήχηση των ομάδων και όχι τόσο οι βαθμολογικές μονομαχίες. Άρα η επίσκεψη στο Silverstone για τον 12ο αγώνα της χρονιάς αντιμετωπίζεται πλέον με άλλο μάτι και όπως και να το κάνουμε υπάρχει η σχετική αγωνία.
Ο αγώνας στην Αγγλία είναι ο τρίτος σε τρία συνεχόμενα Σαββατοκύριακα μετά από Βαρκελώνη και Αυστρία και είναι ο πρώτος μια τριάδας αγώνων μέσα στον Ιούλιο καθώς ακολουθούν Ουγγαρία και Βέλγιο, πάλι σε διάστημα δύο εβδομάδων.
To Silverstone είναι το απόλυτο τεστ αεροδυναμικής απόδοσης. Δεν έχει μεγάλες ευθείες, δεν έχει αργές στροφές, δεν έχει σημεία ακραίου φρεναρίσματος. Τα 5891m της διαδρομής, είναι μια συνεχή αλληλουχία γρήγορων στροφών, που φέρνουν στα όριά τους μηχανές και ανθρώπους.
Ειδικά, η τριπλέτα στροφών Maggotts, Becketts και Chapel, δεν έχει όμοιό της στη Formula 1. Ο αγώνας διαρκεί 52 γύρους και η Pirelli έχει στη διάθεση όλων των ομάδων, τις πιο σκληρές γόμες της γκάμας της: C1, C2, C3, καθώς οι πιέσεις στα ελαστικά είναι πολύ μεγάλες.
Διαβάστε την συνέχεια στο topgeargreece.gr
H Peugeot αποκάλυψε το Polygon Concept ένα vision όχημα που θα παρουσιαστεί στο online παιχνίδι Fortnite αλλά μας δίνει ιδέες για το σχεδιαστικό μέλλον της φίρμας.
Η Audi εγκαταλείπει το πλήρως ηλεκτρικό πλάνο και ετοιμάζεται να υποδεχτεί τρία νέα σημαντικά μοντέλα SUV μέσα στο 2026, που θα διαθέτουν μεταξύ άλλων και θερμικές εκδόσεις.
Ολοκληρώθηκε το έργο αναβάθμισης του φωτισμού των τούνελ της Ολυμπίας Οδού και πλέον το σύνολο του αυτοκινητόδρομου φωτίζεται από LED μειώνοντας κατανάλωση.
Κάποιοι κάνουν λόγο για "φούσκα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων", όμως τα δεδομένα δείχνουν κάτι τελείως διαφορετικό: την μετάβασή τους σε πολύ πιο λογικές τιμές.
Η Nvidia είναι ήδη ένας εκ των βασικότερων προμηθευτών για την παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία, πρώτη φορά όμως ανοίγεται τόσο σε συνεργασία με εταιρεία αυτοκινήτου.
Ναι, στην ελληνική αγορά υπάρχει C-SUV με αυτόματο κιβώτιο και τιμή από 18.900 ευρώ. Δείτε ποιο είναι και για πόσο διαρκεί η προσφορά.
Μεγάλη μάχη για την δεύτερη θέση γίνεται στην δημοσφιλέστερη κατηγορία της αγοράς αυτοκινήτου στην Ελλάδα καθώς 5 μοντέλα την διεκδικούν για να πλησιάσουν το πρωτοπόρο Toyota Yaris.
Γέφυρα που παρέμενε κλειστή από τον Μαΐο δόθηκε στην κυκλοφορία μετά απο τις εργασίες αναβάθμισης και τελειώνει η ταλαιπωρία εκατοντάδων οδηγών.
Το νορβηγικό κρατικό επενδυτικό ταμείο, που κατέχει το 1,12% των μετοχών της Tesla, είναι ο μεγαλύτερος θεσμικός επενδυτής εκτός ΗΠΑ και διαφωνεί για το πακέτο αποδοχών του Musk.
Μια νέα ειδική έκδοση του Citroen Ami φέρνει η εταιρεία για να γιορτάσει το Halloween αλλά και να δείξει πως μπορεί να αγριέψει η μικροκινητικότητα
Ήρθε στην ελληνική αγορά ένα από τα πλέον πολυαναμενόμενα C-SUV. Το νέο C5 Aircross είναι πλέον διαθέσιμο και στην Ελλάδα και έχουμε όλα τα στοιχεία και τιμές.
Η στρατηγική συμμαχία της Renault με κινεζικό κολοσσό αποκτά άλλη διάσταση μετά την πώληση του 26,4% της Renault Βραζιλίας.
Τελικά οι Έλληνες αγοράζουν ηλεκτρικά αυτοκίνητα και τι μερίδιο αγοράς έχουν στην Ελλάδα τα αμιγώς ηλεκτρικά; Ας δούμε τα στοιχεία.
Το πρωτότυπο Vision X-Compact που παρουσίασε η Mazda στην έκθεση του Τόκιο, δείχνει ότι τα μικρά αυτοκίνητα όχι μόνο δεν έχουν πεθάνει, αλλά διεκδικούν τη θέση τους στην εποχή της τεχνητής...