Συνεχης ενημερωση

    Τρίτη, 04-Ιουν-2024 17:35

    Αυτοκίνητα SDV: H Audi έφτιαξε ειδική θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο

    Αυτοκίνητα SDV: H Audi έφτιαξε ειδική θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Ως επικεφαλής Καινοτομίας και Software Defined Vehicles (SDV), ορίζεται το νέο στέλεχος της Audi, Geoffrey Bouquot. H πρόσληψη έχει αξία καθώς η Audi με αυτή την κίνηση δημιουργεί ουσιαστικά και  τυπικά μια νέα θέση στο Διοικητικό της Συμβούλιο που αφορά τα αυτοκίνητα νέας τεχνολογίας που ορίζονται από το λογισμικό. 

    "Με την απόφαση να δημιουργήσουμε τη νέα θέση σε επίπεδο διοικητικού συμβουλίου, ενισχύουμε τη μακροπρόθεσμη στρατηγική τεχνολογίας και καινοτομίας και επικεντρωνόμαστε στην ανάπτυξη των SDV", δήλωσε ο Manfred Doss, πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου της Audi.

    Ο Geoffrey Bouquot είναι ο ειδικός για τα SDV στο Διοικητικό Συμβούλιο της Audi.

    Ο Bouquot είναι 38 ετών, εντάχθηκε στην Valeo ως αντιπρόεδρος στρατηγικής, ανοικτής καινοτομίας, δημόσιων υποθέσεων και βιωσιμότητας το 2016. Πριν από αυτό, ήταν τεχνικός σύμβουλος υπεύθυνος για τη βιομηχανία στο υπουργικό συμβούλιο του Γάλλου υπουργού Άμυνας, αρχής γενομένης από το 2014. 

    Από το 2011 έως το 2014, ήταν διευθυντής χαρτοφυλακίου για την αεροναυτική και την άμυνα στην υπηρεσία κρατικής συμμετοχής της γαλλικής κυβέρνησης. Ήταν ένα ανερχόμενο αστέρι της Automotive News Europe το 2023, ως ένα από τα πιο πολλά υποσχόμενα νεαρά στελέχη της Ευρώπης. 

    Στην Audi, η Bouquot θα οδηγήσει τη μετατροπή σε έναν οργανισμό με επίκεντρο το λογισμικό, δήλωσε η αυτοκινητοβιομηχανία. Υπό τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Gernot Dollner, η Audi επιδιώκει να επιταχύνει την ταχύτητα ανάπτυξης δημιουργώντας έναν μητρικό οργανισμό και δίνοντας περισσότερη "επιχειρηματική" ευθύνη στις ομάδες ανάπτυξης. 

    Ταυτόχρονα, δήλωσε η Audi, καθιστά το λογισμικό κορυφαίο στοιχείο ανάπτυξης οχημάτων. "Χρειαζόμαστε μια διεξοδική διαρθρωτική αναπροσαρμογή για να επιτύχουμε ταχύτερο ρυθμό ανάπτυξης και σαφή εστίαση στο λογισμικό", δήλωσε ο Döllner, "Διορίζοντας τον Geoffrey Bouquot, ανταποκρινόμαστε σε αυτόν τον στόχο."

    Πηγή: topgeargreece.gr

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

    15:00 08/11

    Γέφυρα 80 ετών έκλεισε και χρειάζεται άμεσα μελέτη στατικότητας

    Σε απίστευτη ταλαιπωρία έχουν μπει οι κάτοικοι ένος αγροτικού χωριού στην βόρεια Ελλάδα από τη στιγμή που έκλεισε η γέφυρα που το ένωνε με τον υπόλοιπο κόσμο.

    13:30 08/11

    Δοκιμή Dongfeng Box: Νέος μνηστήρας στα ηλεκτρικά πόλης

    Το Box στην έκδοση με τη μεγάλη μπαταρία των 42 kWh προβάλλει ως μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική επιλογή στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα πόλης, έχοντας να επιδείξει και μια ανέλπιστα premium ποιότητα...

    12:00 08/11

    Το ηλεκτρικό hypercar της GAC έκανε ρεκόρ Guinness

    Ένα σπάνιο αλλά πολύ ενδεικτικό ρεκόρ σημείωσε το GAC Hyptec SSR, το ηλεκτρικό supercar μιας νέα φίρμας και στην Ελλάδα.

    10:30 08/11

    F1 GP Βραζιλίας: Πρόγραμμα και ώρες τηλεοπτικής μετάδοσης

    Η F1 πλησιάζει στο φινάλε της και το κυρίως πιάτο μιας τριπλής μονομαχίας τώρα αρχίζει. Συγκεκριμένα από την Βραζιλία που προσφέρει πάντα συγκινήσεις και εκπλήξεις.

    17:24 07/11

    Η Honda επιμένει θερμικά και φτιάχνει νέο κινητήρα V6

    Η Honda ετοιμάζει έναν νέο κινητήρα V6 για τα επόμενα υβριδικά της μοντέλα, με 30% καλύτερη κατανάλωση και ισχυρότερη επιτάχυνση, αποδεικνύοντας ότι η εποχή των θερμικών συνόλων δεν έχει τελειώσει.

    15:59 07/11

    Ελληνική εταιρεία χορηγός της Ferrari στο WEC

    Πρόκειται για αναβαθμισμένη χορηγία καθώς η εταιρεία ήταν ήδη παρούσα στο πρωτάθλημα Ferrari Challenge στην Ευρώπη.

    14:21 07/11

    Νέες συλλήψεις από το YouTube-Μοτοσυκλέτες με 250 χλμ./ώρα στην Αττική Οδό

    Άλλο ένα περιστατικό επικίνδυνης οδήγησης εξιχνίασε η Τροχαία καθώς συνέλαβε δύο αναβάτες μοτοσυκλέτας που πήγαιναν με 250 χλμ.ώρα στην Αττική Οδό.

    12:30 07/11

    Ηλεκτρικό αυτοκίνητο με 100 μέρες δοκιμή-αν δεν σου αρέσει το επιστρέφεις

    Η Volkswagen προκαλεί τους οδηγούς να γνωρίσουν στην πράξη την ηλεκτροκίνηση χωρίς τον φόβο της δέσμευσης, μέσω ενός τολμηρού προγράμματος που ονομάζεται ID. Promise.

    10:50 07/11

    Απάτη με μεταχειρισμένα της Audi-τι καταγγέλει η εταιρεία

    Ενημέρωση με εντυπωσιακά αναλυτικές λεπτομέρειες έδωσε στη δημοσιότητα η Audi σχετικά με διαδικτυακές απάτες που περιλαμβάνουν μεταχειρισμένα αυτοκίνητα της φίρμας.

    18:00 06/11

    Αποστολή στο Παρίσι: Αποκαλύφθηκε το νέο Renault Twingo

    Η Renault αποκάλυψε το νέο Twingo, που μοιάζει πολύ με το πρώτο αλλά πλέον είναι ηλεκτρικό, με ακόμα καλύτερους χώρους και τιμή κάτω από 20.000 ευρώ.

    16:30 06/11

    Στην Τουρκία θα κατασκευάζεται best seller υβριδικό SUV

    To plug-in υβριδικό SUV που διέπρεψε στις πωλήσεις του Σεπτεμβρίου στην Ευρώπη θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της φίρμας στην Τουρκία.

    15:00 06/11

    Νέα λειτουργία στο Google Maps θα αλλάξει την πλοήγηση

    Η πλοήγηση του μέλλοντος έρχεται στο Polestar 4 μέσω της νέας λειτουργίας Live Lane Guidance της Google, που χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να κάνει την οδήγηση πιο έξυπνη και ασφαλή.

    13:30 06/11

    Έρχεται η Bentley Continental GT Supersports-τι θα έχει για πρώτη φορά στην ιστορία της

    Η Bentley έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμη teaser της νέας Continental GT Supersports, η οποία επιχειρεί μια σημαντική στροφή στη φιλοσοφία του μοντέλου, όντας η πρώτη πισωκίνητη Supersports που θα...

    12:11 06/11

    Ανάκληση 300.000 plug-in υβριδικών αυτοκινήτων λόγω πυρκαγιάς

    Η ανάκληση αφορά τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά αλλά αφορά plug-in υβριδικά μοντέλα που είναι αρκετά δημοφιλή και στον υπόλοιπο κόσμο.

    10:30 06/11

    Η Gymkhana επιστρέφει με το πιο ακραίο Subaru που έγινε ποτέ και οδηγό τον Travis Pastrana

    Ο Travis Pastrana πιάνει το τιμόνι ενός Subaru Brataroo 9500 Turbo 670 ίππων, φτιαγμένου από ανθρακονήματα και με κινητήρα που γυρίζει στις 9.500 σ.α.λ. και υπόσχεται να σε καθηλώσει στην μεγάλη...

    18:00 05/11

    Peugeot Polygon: Το επόμενο αυτοκίνητο της φίρμας το σχεδιάζουν gamers

    H Peugeot αποκάλυψε το Polygon Concept ένα vision όχημα που θα παρουσιαστεί στο online παιχνίδι Fortnite αλλά μας δίνει ιδέες για το σχεδιαστικό μέλλον της φίρμας.