Δευτέρα, 05-Φεβ-2024 17:04
Αυτό ήταν το πρώτο πωλήσεις αυτoκίνητο στην Ελλάδα τον Ιανουάριο
Στην κορυφή των ταξινομήσεων βρέθηκε το Citroen C3 ανεξαρτήτως κατηγορίας τον Ιανουάριο, γεγονός που επιβεβαιώνει πως το δημοφιλές μοντέλο της Citroen αποτελεί την ιδανική επιλογή για το υποψήφιο αγοραστικό κοινό.
Πιο συγκεκριμένα, τον Ιανουάριο ταξινομήθηκαν 1.064 C3 της Citroen, επιτυγχάνοντας ποσοστό 29% στην κατηγορία B. Αντίστοιχα, την πρώτη θέση κατέκτησε το C3 Enterprise στην κατηγορία των μικρών VAN με ποσοστό 67,8%!
Παράλληλα, η Citroën κατέκτησε την τρίτη θέση στο σύνολο των ταξινομήσεων για τον πρώτο μήνα του έτους, με 1.376 αυτοκίνητα (επιβατικά και επαγγελματικά) και μερίδιο 10,1%, ξεκινώντας με τους καλύτερους οιωνούς τη νέα χρονιά και με μια πορεία που στοχεύει στην κορυφή. Στην αγορά των LCVs (εξαιρουμένων των pick-up), η Citroën βρέθηκε στη δεύτερη θέση με μερίδιο 16,8%.
Με μια πλήρως ανανεωμένη γκάμα στις πιο δημοφιλείς κατηγορίες αυτοκινήτων, η Citroen διαθέτει επιλογές σε εκδόσεις βενζίνης, πετρελαίου, plug-in hybrid και αμιγώς ηλεκτρικές.
Συγκεκριμένα, η γκάμα της Citroën αποτελείται από τα μοντέλα AMI, C3, C3 Aircross, C4, C4X, C5 Aircross, C5 X και e-Berlingo που μπορούν να καλύψουν στο έπακρο τις προσδοκίες του αγοραστικού κοινού, ενώ διαθέτει και ολοκληρωμένες επιλογές για τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις που αναζητούν ένα καινούριο και σύγχρονο επαγγελματικό όχημα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μοντέλα της Citroën συνοδεύονται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση και πενταετή Οδική Βοήθεια.
Πηγή: topgeargreece.gr
Διαβάστε ακόμα:
- Επίσημο: 18 ευρώ την ώρα το πάρκινγκ στο Παρίσι για βαριά αυτοκίνητα
- Κριτική για την ταινία Ferrari που δεν είναι επιπέδου Ferrari
- Lancia Ypsilon Cassina: Με αυτό ξεκινάει η αναγέννηση της φίρμας (εικόνες)
Η Jeep αναβίωσε για χάρη του Avenger το διασημότερο stunt που μας έχει προσφέρει μέχρι σήμερα με το SUV να περνάει μέσα από μια τζαμαρία.
Για πέμπτη φορά φέτος το δημοφιλές SUV που αγοράζουν όλοι στην Ευρώπη ολοκλήρωσε έναν μήνα στην κορυφή των πωλήσεων αυτοκινήτων της Ευρώπης.
Τα 10 χιλιόμετρα που ολοκληρώνουν τον αυτοκινητόδρομο Πατρών-Πύργου ήταν και τα δυσκολότερα αλλά η ολοκλήρωσή του είναι ένα κατασκευαστικό θαύμα.
Στην εποχή που η αυτοκίνηση κυριαρχείται από ηλεκτρικά μοντέλα με καταιγιστικές επιταχύνσεις υπάρχει και μία εντελώς διαφορετική ανάγνωση. Τα πιο αργά μοντέλα της ευρωπαϊκής αγοράς.
Το Disney+ έρχεται στα νέα μοντέλα της Audi μέσω μιας συνεργασίας που αλλάζει τα δεδομένα της ψυχαγωγίας εντός του αυτοκινήτου, ενώ η νέα ταινία TRON:Ares βάζει την γερμανική εταιρεία στο επίκεντρο...
Τι συμβαίνει όταν η πολυτέλεια της Rolls-Royce συναντά τον κόσμο των retro videogames; Η Black Badge Ghost Gamer απευθύνεται σε όσους μεγάλωσαν στις αίθουσες arcade και είναι πραγματικά μοναδική.
Η Ford προχώρησε στην ολοκλήρωση της παραγωγής του Ford Focus και έχει πολύ ενδιαφέροντα σχέδια για τα δύο τελευταία μοντέλα που θα βγουν από το εργοστάσιο.
Η γέφυρα που είχε καταστραφεί στην κακοκαιρία "Θάλεια" έδωσε τη θέση της σε μια πιο σύγχρονη και ασφαλέστερη νέα γέφυρα.
Αν ψάχνεις premium ηλεκτρικό SUV σε τιμή πραγματική ευκαιρία το Zeekr X είναι αυτό που ψάχνεις για μια διαφορετική εμπειρία οδήγησης και ξεχωριστή αισθητική
Οι νέες τεχνολογίες φόρτισης που εξελίσσει η Hyundai υπόσχονται σημαντική μείωση της διάρκειας φόρτισης, ώστε τα EV να ανταγωνίζονται άμεσα τα αυτοκίνητα με κινητήρες εσωτερικής καύσης.
Η ήδη εστιασμένη στην πίστα Porsche 911 GT3 βελτιώνει την αεροδυναμική της ακόμη περισσότερο με το νέο κιτ της Manthey και παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν αλλαγές στα μηχανικά μέρη, κατεβάζει...
Το Grand Prix στο Λας Βέγκας δεν είχε cool down room γιατί είχε cool down car, μια Cadillac του 1950 φτιαγμένη από τουβλάκια LEGO και με οδηγό τον ηθοποιό Teryy Crews.
Δείχνοντας την ποιότητά της ως εταιρεία και αποδεικνύοντας το ήθος των ανθρώπων που την συνθέτουν η Toyota έβγαλε μια διαφήμιση με ένα αυτοκίνητο Ford.
Για πρώτη φορά ένα υβριδικό αυτοκίνητο κατακτά τον τίτλο του καλύτερου pick-up της χρονιάς και δεν είναι άλλο από αυτό που έχει κλέψει τις καρδιές όλων όσοι λατρεύουν τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα.
Το ταλαιπωρημένο πάρκινγκ της Πλατείας Κοτζιά στο κέντρο της Αθήνας μπαίνει σε τροχιά επαναλειτουργίας και θα φέρει 500 νέες θέσεις στάθμευσης.