Δευτέρα, 08-Ιαν-2024 11:42
Γιατί ο Roger Federer τρώει ποπ κορν μέσα σε Mercedes EQS-δείτε το video που μόλις κυκλοφόρησε

Από την εφεύρεση του αυτοκινήτου από τον Carl Benz πριν από 137 χρόνια, η τεχνολογική πρόοδος έχει αλλάξει σημαντικά τον ορισμό του αυτοκινήτου -είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό μέσο μεταφοράς για να μεταφέρονται οι άνθρωποι από τo σημείο Α στο σημείο Β.
Σήμερα, αρκετά αυτοκίνητα της Mercedes-Benz είναι ένας ατομικός χώρος ευεξίας, ένα κινητό γραφείο, ένας ιδιωτικός κινηματογράφος ή απλά ένας προσωπικός ασφαλής χώρος. Εκεί εστιάζει το νέο επεισόδιο της καμπάνιας της φίρμας "Defining Class since 1886", δηλαδή στην σταθερή ανάπτυξη της ατομικής κινητικότητας από τη Mercedes-Benz.
Αλλά ας γίνουμε πιο συγκεκριμένοι. Γράφουμε για το νέο διαφημιστικό video της Mercedes στο οποίο πρωταγωνιστούν ο Roger Federer και ο ηθοποιός Matthew Macfadyen.
To video της καμπάνιας οπτικοποιεί τις καινοτομίες της μάρκας με ένα υπέροχα ξεχωριστό τρόπο. Όπως π.χ. το πρόγραμμα ENERGIZING COMFORT, η Mercedes-Benz προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ευεξίας.
Τα πολυάριθμα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας, πληροφόρησης και ψυχαγωγίας, όπως η Hyperscreen με MBUX, μετατρέπουν τα οχήματα είτε σε ένα κινητό γραφείο είτε σε έναν ιδιωτικό κινηματογράφο. Τα καινοτόμα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης, όπως το DRIVE PILOT (το σύστημα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 3), επιτρέπουν μια οδηγική εμπειρία που είναι ταυτόχρονα ασφαλής και άνετη.
Οι θεατές ακολουθούν τους πρωταγωνιστές σε ένα ταξίδι που αφηγείται την ιστορία του αυτοκινήτου και την τεχνολογική του εξέλιξη σε ασυνήθιστες εικόνες.
Στη νέα διαφημιστική ταινία της Mercedes-Benz, ο Βρετανός ηθοποιός Matthew Macfadyen και ο μακροχρόνιος πρεσβευτής της μάρκας Roger Federer ενεργούν με το ύφος μυστικών πρακτόρων, συνοδευόμενοι από ηλεκτρικά οχήματα Mercedes-Benz.
Ενώ ο βραβευμένος κινηματογραφικός αστέρας Macfadyen κινείται φαινομενικά αβίαστα από μέρος σε μέρος, ο πρωταθλητής του τένις Federer τον κατευθύνει με τεχνική υποστήριξη στο παρασκήνιο.
Πηγή: topgeargreece.gr
Η πλήρης αυτόνομη οδήγηση της Tesla (FSD) έφτασε στην Ευρώπη. Δείτε πώς και πού χρησιμοποιείται ήδη το Unsupervised FSD χωρίς επίβλεψη οδηγού.
Σάλο προκάλεσε στις ευρωπαϊκές χρηματαγορές η είδηση πως η Porsche AG αποχωρεί από τον δείκτη DAX, ο οποίος απαρτίζεται από τις 40 κορυφαίες εισηγμένες εταιρείες της Γερμανίας.
Η iX3, το πρώτο δείγμα γραφής της Neue Klasse της BMW, παρουσιάστηκε επίσημα και υπόσχεται απόδοση, ταχύτατη φόρτιση και μοναδική ψηφιακή εμπειρία βασισμένη στο νέο λειτουργικό BMW Operating System...
Η Toyota συμπληρώνει την σημαντική παρουσία της στην Ευρώπη με ένα νέο εργοστάσιο το οποίο ανακοίνωσε πως θα φτιάξει και θα αφορά τα ηλεκτρικά της αυτοκίνητα.
Με αφορμή τα 46α γενέθλια του Valentino Rossi ήρθε στην Αθήνα η ειδική έκδοση της BMW M4 CS Edition VR46 που εξελίχθηκε από κοινού με τον θρύλο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Το πρώτο Corsa που οδηγείται και σε πίστα και σε PlayStation, το ηλεκτρικό Corsa GSE Vision GT των 800 ίππων θα μπορείς να το οδηγήσεις στο Gran Turismo 7 από το φθινόπωρο του 2025.
Η BYD παρουσίασε τις νέες προτάσεις της στα μεσαία οικογενειακά μοντέλα που φέρουν υβριδική τεχνολογία Super DM Hybrid σε δύο εκδοχές αμαξωμάτων: Sedan και Touring.
H Volkswagen εναρμονίζει τα ονόματα των νέων μικρών της μοντέλων με την εποχή και το VW ID. 2all γίνεται ID. Polo που θα διαθέτει και έκδοση GTI.
Τα σπορ αυτοκίνητα δεν σχεδιάζονται για σωματότυπους σαν του Shaquille O'Neal, όμως όταν οι επιθυμίες συνοδεύονται από το κατάλληλο budget, όλα μπορούν να γίνουν.
Με αύξηση στις πωλήσεις, πολλαπλές επενδύσεις και διεύρυνση της αγοράς στην οποία απευθύνεται κινεζική φίρμα έχει καταφέρει μέσα στο 2025 να κάνει δύο φορές αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.
Μπορεί η εποχή των TT και R8 να έχει τελειώσει, όμως η Audi επιστρέφει στα σπορ coupe με το Concept C, που δεν είναι απλά ένα πρωτότυπο, αλλά το πρώτο βήμα σε μια νέα εποχή για τη γερμανική φίρμα.
Για το 2028 προορίζεται το πρώτο αυτοκίνητο ευρείας παραγωγής με καύσιμο υδρογόνο καθώς μια από τις εταιρείες που ασχολούνται πολύ ενεργά ξεκίνησε να φτιάχνει την γραμμή παραγωγής.
Η καρδιά της αυτοκίνησης στην Ελλάδα χτυπά αυτή την περίοδο στην Θεσσαλονίκη όπου στα πλαίσια της 89ης ΔΕΘ διοργανώνεται από τις 6-14 Σεπτεμβρίου και έκθεση αυτοκινήτου με αθρόες συμμετοχές πολλών...
Ο Σπύρος Πανόπουλος έδειξε για πρώτη φορά το SPA Chaos με video που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογιαριασμό. Ετοιμάζεται το ελληνικό Hypercar.
Με αυτές τις δύο εντυπωσιακές ειδικές κατασκευές, η Mini δείχνει ότι ξέρει να συνδυάζει σπορ παράδοση, μοντέρνα αισθητική και τολμηρή φαντασία, είτε σε ηλεκτρικό είτε σε θερμικό σύστημα κίνησης.
Η λίστα με τις απολαβές των κορυφαίων CEO στον χώρο της τεχνολογίας και της αυτοκινητοβιομηχανίας, είναι ενδεικτική των στρατηγικών κατευθύνσεων των εταιρειών.