Τετάρτη, 09-Μαρ-2022 15:59
Η Formula 1 για 12η συνεχόμενη χρονιά στην COSMOTE TV

Η Formula 1, η κορυφαία διοργάνωση μηχανοκίνητου αθλητισμού, θα "τρέχει" και το 2022 ζωντανά στην COSMOTE TV. Η δράση των τριημέρων από όλα τα Grand Prix, το παρασκήνιο, το ρεπορτάζ και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών θα μεταδίδονται ζωντανά στα κανάλια COSMOTE SPORT HD, ενώ οι Κυριακάτικοι αγώνες θα "παίζουν" παράλληλα και σε ποιότητα UHD από το COSMOTE SPORT4K.
Έπειτα από το συγκλονιστικότερο φινάλε των τελευταίων ετών, η Formula 1 είναι έτοιμη να εκκινήσει με το Grand Prix του Μπαχρέιν, το τριήμερο 18-20 Μαρτίου. Η νέα σεζόν αναμένεται ακόμα πιο εντυπωσιακή, αφού ο καινούργιος σχεδιασμός των μονοθεσίων και οι νέοι κανονισμοί θα αυξήσουν ακόμη περισσότερο τον ανταγωνισμό.
Επτά από τις δέκα ομάδες διατήρησαν το ίδιο οδηγικό δίδυμο. Ο Τζορτζ Ράσελ μετακινήθηκε στη Mercedes, με τον Άλεξ Άλμπον να παίρνει τη θέση του στη Williams. Ο Βάλτερι Μπότας αντικατέστησε τον Κίμι Ραϊκόνεν στην Alfa Romeo και ο Γκουάνγιου Ζου, της Alfa Romeo, είναι ο μοναδικός rookie της σεζόν. Πώς θα αντιδράσει ο Λιούις Χάμιλτον μετά την επεισοδιακή απώλεια του περσινού πρωταθλήματος; Είναι έτοιμος ο Μαξ Φερστάπεν να υπερασπιστεί τον τίτλο του; Θα καταφέρουν οι Ferrari και McLaren να κατακτήσουν τον τίτλο; Οι απαντήσεις θα δοθούν στις πίστες.H έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα της COSMOTE TV, αποτελούμενη από τους Κώστα Ψάρρα, Γιάννη-Μάριο Παπαδόπουλο, Βιδιάνο Ρούσσο, Χρήστο Βασιλείου και Χρήστο Κυριαζή, θα μεταφέρει όλη τη δράση και το παρασκήνιο, με πλούσιο ρεπορτάζ.
Ο απόλυτος προορισμός μηχανοκίνητου αθλητισμού: Και το 2022, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα απολαμβάνουν τις μεγαλύτερες διοργανώσεις μηχανοκίνητου αθλητισμού. Formula 1, Formula 2, Formula 3, MotoGP, Moto2, Moto3, WRC, ERC, WRX, Extreme E, W Series, Rookies Cup και Moto-E θα προσφέρουν κορυφαίο θέαμα, μέσα από τα κανάλια COSMOTE SPORT. Και για όσους δεν προλαβαίνουν, η εκπομπή "GRAND PRIX", με τον Αντρέα Παλομπαρίνι, μέσα από την πλούσια θεματολογία της και με στιγμιότυπα από τους σημαντικότερους ελληνικούς αγώνες, θα μεταφέρει κάθε εβδομάδα όλη τη δράση από τους 2 και 4 τροχούς.
Με την χαρακτηριστική άνεση που μας είχε συνηθίσει το 2023 ο Max Verstappen ολοκλήρωσε νικητής στο Τέξας και συνεχίζει την αναρρίχηση στην κορυφή της βαθμολογίας.
Ο οδηγός της χρονιάς βρέθηκε και είναι στην Αγγλία όπου μετακινείται με μοτοσυκλέτα. Δείτε το απίστευτο video που αποδεικνύει πως υπάρχουν γύρω μας καλοί άνθρωποι.
Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ευρεσιτεχνίες των τελευταίων ετών στο αυτοκίνητο είναι τα καθίσματα μηδενικής βαρύτητας που είναι πιο άνετα και πιο ασφαλή.
Επειδή ούτε εσύ μπορεί να έχεις διαβάσει το manual του αυτοκινήτου σου είναι καλό να ξέρεις πως η Tesla έχει εφεδρικό κιβώτιο ταχυτήτων αν ποτέ σβήσει η οθόνη. Και είναι κρυμμένο.
Όπως ήταν εξάλλου αναμενόμενο η δημοπρασία της σπάνιας και εντυπωσιακής συλλογής ενός και μοναδικού συλλέκτη με 42 συλλεκτικά supercars συγκέντρωσε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.
Η Porsche 917 κατασκευάστηκε χάρη σε μια ιστορική απόφαση της Porsche για να μπορέσει να συμμετέχει σε αγώνες αντοχής και δεν βασιζόταν στη λογική, αλλά στην εμμονή να είναι η ταχύτερη.
Ο Max Verstappen ήταν εκείνος που εκμεταλλεύτηκε ξανά το φιάσκο της McLaren που έχασε και τα δύο της μονοθέσια στην εκκίνηση.
Δεν είναι ηλεκτρικό, όμως μπαίνει στην πρίζα. Η νέα επαφορτιζόμενη υβριδική τεχνολογία της BMW προσφέρει διευρυμένη αυτονομία στην X3 με έναν μικρό συμβιβασμό.
Σε συνεργασία με την RTR, η Ford αποφάσισε να δημιουργήσει μια από τις πιο συναρπαστικές και διασκεδαστικές Mustang με υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα που έχουν κατασκευαστεί ποτέ.
Η Toyota ετοιμάζει κάτι μεγάλο σε μικρό μέγεθος, που σύμφωνα με τις πληροφορίες σηματοδοτεί την επιστροφή ενός κλασικού ονόματος, με τα αποκαλυπτήρια να απέχουν μόλις λίγες μέρες.
Είναι μια λύση σωτηρίας και ασφάλειας ή ένα μέτρο που θα προκαλέσει περισσότερα προβλήματα από εκείνα που λύνει; Το πολυσυζητημένο όριο ταχύτητας των 30χλμ./ώρα είναι μια απόφαση πανευρωπαϊκού...
Με στόχο να αυξηθούν οι πωλήσεις που έχουν πέσει κατακόρυφα στις ΗΠΑ, ιταλική εταιρεία προσπαθεί τώρα να πουλήσει τα αυτοκίνητά της με τρόπο μάλλον ασυνήθιστο για το μέγεθος του ονόματός της.
Τα συνεχή κρίσιμα αγωνιστικά τριήμερα της F1 ξεκινούν από την Αμερική και τον δεύτερο αγώνα για φέτος στις ΗΠΑ στο συναρπαστικό και πάντα μαγευτικό COTA του Τέξας.
Η Tesla φέρνει μια λειτουργία που υπόσχεται την πιο επιθετική αυτόνομη οδήγηση μέχρι σήμερα, ονομάζεται "Mad Max" και αποτελεί μέρος της πιο πρόσφατης αναβάθμισης του συστήματος FSD.
Μια τελετή παραλαβής που είναι πλέον παράδοση, πραγματοποιήθηκε και φέτος με τους ποδοσφαιριστές της Μπάγερν Μονάχου να παίρνουν τα νέα τους εταιρικά αυτοκίνητα.