Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 09-Σεπ-2021 10:15

  Ολοκληρώθηκαν οι αναγνωρίσεις του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

  Ολοκληρώθηκαν οι αναγνωρίσεις του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Όπως τόνισαν όλα τα πληρώματα, κύριο χαρακτηριστικό ήταν η λάσπη, λόγω του βροχερού καιρού στην περιοχή της Φθιώτιδας.

  Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, οι καιρικές συνθήκες αναμένεται να βελτιωθούν τις επόμενες ημέρες.

  Δηλώσεις οδηγών μετά το πέρας των Αναγνωρίσεων:

  1    SEBASTIEN OGIER/JULIEN INGRASSIA: "Αν ο αγώνας διεξαγόταν τώρα, θα ήταν πολύ δύσκολος. Ας δούμε πώς θα είναι ο καιρός για το ράλλυ. Αν όμως μείνει όπως τώρα, θα είναι σίγουρα πολύ δύσκολο".

  33  ELFYN EVANS/SCOTT MARTIN: "Αυτήν τη στιγμή οι ειδικές διαδρομές είναι βρεγμένες και προφανώς αρκετά λασπωμένες. Νομίζω πως αν συνεχιστεί έτσι ο καιρός, θα είναι ακόμη πιο δύσκολα, ιδιαίτερα με την κατανομή ελαστικών που έχουμε διαθέσιμη".

  11  THIERRY NEUVILLE/MARTIJN WYDAEGHE: "Προφανώς είναι δύσκολο να κάνουμε καλά σχόλια λόγω του καιρού. Εννοώ πως τα πάντα είναι γεμάτα με λάσπη, εκτός από τις ειδικές διαδρομές της Παρασκευής, που είναι λίγο έως πολύ στεγνές. Οπότε προς το παρόν οι συνθήκες είναι πολύ πονηρές, και είναι δύσκολο να προβλέψουμε πώς θα είναι κατά τη διάρκεια του αγώνα".

  69  KALLE ROVANPERÄ/JONNE HALTTUNEN: "Ο καιρός είναι αρκετά δύσκολος τώρα. Οι συνθήκες θα είναι πονηρές, και πρέπει να δούμε πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό, κατά τη διάρκεια του αγώνα".

  8    OTT TÄNAK/MARTIN JÄRVEOJA: "Οι ειδικές διαδρομές είναι πολύ λασπωμένες αυτήν τη στιγμή. Το οδόστρωμα είναι λασπωμένο, οπότε είναι και αρκετά "σπασμένο”".

  18  TAKAMOTO KATSUTA/KEATON WILLIAMS: Οι Takamoto Katsuta και Keaton Williams δε θα ξεκινήσουν τον αγώνα, λόγω ενός έκτακτου οικογενειακού προβλήματος του Βρετανού συνοδηγού, ο οποίος έπρεπε να επιστρέψει άμεσα στο σπίτι του. Παρ’ όλα αυτά, ο Ιάπωνας οδηγός ολοκλήρωσε τις αναγνωρίσεις.

  "Ασφαλώς είναι κάπως απογοητευτικό, όμως η ζωή και η υγεία είναι ό,τι σημαντικότερο. Ελπίζω η οικογένεια του Keaton να είναι καλά, τίποτε άλλο. Ασφαλώς δεν είναι καλή κατάσταση, όμως πρέπει να το αποδεχθώ και να εστιάσω στο επόμενο ράλλυ. Οι ειδικές διαδρομές είναι πολύ δύσκολες".

  44  GUS GREENSMITH/CHRIS PATTERSON: "Οι ειδικές διαδρομές δε βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Σε ορισμένα σημεία κάναμε τις αναγνωρίσεις στα τυφλά, οπότε δεν ξέρουμε πώς θα διαμορφωθούν στον αγώνα. Όμως ναι, θα είναι ενδιαφέρον".

  6    DANI SORDO/CANDIDO CARRERA: "Οι ειδικές διαδρομές είναι λασπωμένες, και πρόκειται για παράξενο Ακρόπολις. Δεν ξέρω. Ακόμη και αν έχουμε καλό καιρό, ο δρόμος δε θα αλλάξει πολύ. Οπότε θα είναι πονηρά φέτος".

  16  ADRIEN FOURMAUX/RENAUD JAMOUL: "Νομίζω πως οι ειδικές διαδρομές θυμίζουν το Ράλλυ Ουαλίας. Ειλικρινά, είναι αρκετά δύσκολα με τη βροχή, αφού το έδαφος είναι μαλακό και λασπωμένο. Είναι κρίμα γιατί οι ειδικές διαδρομές είναι πραγματικά ωραίες, όμως σίγουρα θα είναι μια μεγάλη πρόκληση".

  7    PIERRE-LOUIS LOUBET/FLORIAN HAUT-LABOURDETTE: "Σίγουρα, οι ειδικές διαδρομές είναι λασπωμένες και πολύ δύσκολες. Αν παραμείνει αυτή η κατάσταση, θα είναι ένας σκληρός αγώνας. Οπότε θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Προς το παρόν, περιμένουμε".

  9    JOURDAN SERDERIDIS/FRED MICLOTTE: "Οι ειδικές διαδρομές είναι σε κακή κατάσταση. Νομίζω πως ο μόνος τρόπος θα είναι να προσπαθήσουμε να επιβιώσουμε".

  20  ANDREAS MIKKELSEN/ELLIOTT EDMONDSON: "Ναι, είναι πολύ λασπωμένα. Όμως νομίζω πως θα στεγνώσει για τον αγώνα, και θεωρώ πως θα είναι καλύτερα. Πήραμε μια ιδέα από τις ειδικές διαδρομές, όμως είναι δύσκολo να κάνεις σημειώσεις με αυτό τον καιρό. Κάναμε το καλύτερο δυνατό".

  21  MADS OSTBERG/TORSTEIN ERIKSEN: "Οι ειδικές διαδρομές καθαυτές φαίνονται πολύ ωραίες. Απλώς η κατάσταση που βλέπουμε αυτήν τη στιγμή κάνει τις ειδικές διαδρομές πολύ πονηρές. Είναι κρίμα, γιατί νομίζω πως θα ήταν ένα πραγματικά ωραίο Ακρόπολις, πολύ πιο καθαρό, λίγο πιο γρήγορο και όχι τόσο σκληρό όσο γνωρίζαμε. Όμως είναι έτσι, ελπίζω ότι θα στεγνώσουν λίγο προς το Σαββατοκύριακο, και ευελπιστούμε πως (θα είναι) λίγο καλύτερα".

  22  MARCO BULACIA/MARCELO OHANNESIAN: "Νομίζω ότι θα πρόκειται για το πιο απαιτητικό χωμάτινο ράλλυ που θα κάνω φέτος. Ανυπομονώ".

  23  NIKOLAY GRYAZIN/KONSTANTIN ALEKSANDROV: "O καιρός στις αναγνωρίσεις ήταν έτσι. Δεν είναι εύκολα, αλλά ελπίζουμε πως θα είναι καλύτερα με το αγωνιστικό αυτοκίνητο. Περάσαμε τρεις μεγάλες ημέρες, όμως τελικά φτάσαμε στο τέλος των αναγνωρίσεων και περιμένουμε τον αγώνα".

  26  SEAN JOHNSTON/ALEX KIHURANI: "Οι ειδικές διαδρομές είναι υπέροχες και οι συνθήκες τις καθιστούν πολύ πονηρές. Θα προτιμούσα να ήταν στεγνά - είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τόσο λασπωμένες συνθήκες. Με το αυτοκίνητο αναγνωρίσεων η πρόσφυση ήταν χαμηλή. Ελπίζω ότι θα είναι πιο διασκεδαστικό και εύκολο με τα αγωνιστικά. Οπότε ανυπομονώ".

  27  GEORG LINNAMÄE/JAMES MORGAN: "Ο αγώνας είναι αρκετά δύσκολος αλλά διασκεδαστικός, οπότε ανυπομονώ. Υπήρχε πολλή λάσπη στις ειδικές διαδρομές. Αν ο καιρός συνεχίσει έτσι, θα είναι πολύ δύσκολα κατά τη διάρκεια του αγώνα".

  28  OLIVER SOLBERG/AARON JOHNSTON: "Σίγουρα, οι ειδικές διαδρομές είναι πολύ λασπωμένες. Κάθε ημέρα είναι διαφορετική και δύσκολη. Νομίζω πως η Παρασκευή είναι πολύ σκληρή. Το Σάββατο είναι όμορφο, όπως και η Κυριακή. Όμως αυτήν τη στιγμή τα πάντα είναι πολύ λασπωμένα και βρεγμένα. Οι σημερινές ειδικές διαδρομές, o Ταρζάν και η μεγάλη (Πύργος) είναι πολύ λασπωμένες, οπότε είναι βέβαιο πως δε θα είναι εύκολα".

  29  LEO URLICHICH/TOM WOODBURN: "Είτε θα υπάρχουν πολλές πέτρες και σκληρό (οδόστρωμα), ή θα υπάρχουν πολύ γλιστερές συνθήκες, οι οποίες είναι προφανώς απρόβλεπτες. Η ΕΔ Ελευθεροχώρι μας έδειξε πως στην ίδια ειδική διαδρομή, ορισμένα σημεία έχουν τρελή λάσπη και άλλα είναι στεγνά, τουλάχιστον στην αγωνιστική γραμμή, ενώ σε σημεία κάτω από δέντρα, παραμένει τρελή λάσπη. Θα είναι πρόκληση".

  58  MOLLY TAYLOR/SEBASTIAN MARSHALL: "Οι ειδικές διαδρομές είναι πολύ βρεγμένες αυτήν τη στιγμή, οπότε θα δούμε τι θα συμβεί σε μερικές ημέρες. Όμως, είναι μια καλή πρόσκληση".

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  10:32 21/09

  Το νέο plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης Recharge της Volvo

  To νέο plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης Recharge της Volvo προσφέρει μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία που φτάνει τώρα τα 90 χιλιόμετρα.

  10:06 21/09

  Η Nissan συμπληρώνει 60 χρόνια παρουσίας στο Μεξικό

  Η Nissan κατακτά ένα σημαντικό ορόσημο στο Μεικό στο οποίο δραστηροποιείται για έξι δεκαετίες.

  10:11 20/09

  H Ford Mustang Mach-E γίνεται... περιπολικό

  Η Ford κατασκεύασε ένα πρωτότυπο αστυνομικό όχημα με βάση την ηλεκτρική Mustang Mach-E.

  09:41 20/09

  25 χρόνια επιτυχιών για τη Skoda Octavia

  Τέσσερις γενιές, 7 εκατομμύρια αυτοκίνητα και 25 χρόνια επιτυχιών για τη Skoda Octavia της νέας εποχής.

  12:49 19/09

  H Cupra θα είναι ηλεκτρική έως το 2030

  H Cupra παρουσίασε στην Έκθεση Μονάχου το ηλεκτρικό της όρμα με χρονικό ορίζοντα το 2030 και παράλληλα το πρωτόυπο UrbanRebel Concept.

  12:19 18/09

  Οι νέες Alfa Romeo Giulia και Stelvio "6C Villa d’Este"

  Οι Giulia και Stelvio "6C Villa d’Este" αποτελούν την πλέον κομψή έκφραση του δυναμισμού που πρεσβεύει το DNA της Alfa Romeo.

  09:49 17/09

  Πρεμιέρα για το Volkswagen ID. Life Concept

  To πρωτότυπο ID. Life της Volkswagen μας δίνει μια πρώτη γεύση για το νέο μέλος της ηλεκτρικής οικογένειας ID. που θα παρουσιαστεί το 2025.

  09:19 17/09

  Μαθήματα ορατότητας από την Subaru

  Η Subaru φροντίζει για την ασφάλεια των επιβάτων και των υπόλοιπων χρηστών του δρόμου ελαχιστοποιώντας στο σχεδιασμό των αυτοκινήτων της τα τυφλά σημεία.

  10:37 16/09

  Πρώτη γεύση από το ηλεκτρικό Skoda Enyaq Coupe iV

  Το νέο Enyaq Coupe iV της Skoda έρχεται να προσθέσει μια πιο νεανική αύρα σε επίπεδο σχεδιασμού σε σχέση με το επίσης ηλεκτρικό Enyaq iV.

  09:32 16/09

  Η Nissan ξεπέρασε τις 250.000 πωλήσεις EVs στην Ευρώπη

  Η Nissan κατακτά ένα σημαντικό εμπορικό ορόσημο στην Ευρώπη διαθέτοντας μέχρι σήμερα 250.000 αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα.

  10:58 15/09

  Jogger, το νέο 7θέσιο μοντέλο από την Dacia

  To νέο Jogger αποτελεί το νεότερο μέλος της οικογένειας Dacia διαθέτοντας υψηλό value for money και για την περίσταση 7θέσια διάταξη καμπίνας.

  10:26 15/09

  Alfa Romeo Giulia & Stelvio: Πιο δημοφιλέστερες από ποτέ

  Υψηλή αποδεικνυεται πως είναι η εμπορική απήχηση των νέων Alfa Romeo Giulia και Stelvio το τελευταίο οκτάμηνο στην ελληνική αγορά.

  17:39 14/09

  Tα ηλεκτρικά λεωφορεία της BYD στην Ελλάδα από την Πέτρος Πετρόπουλος ΑEBE

  Η ιδαίτερα επιτυχημένη πορεία των ηλεκτρικών λεωφορείων της BYD στην Ευρώπη συνεχίζεται με την έλευσή τους και στη χώρα μέσω της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ.

  10:23 14/09

  Ford Mustang Mach-E: Από οποιαδήποτε πρωτεύουσα της Ευρώπης στην... παραλία

  Μια πλήρη φόρτιση είναι αρκετή ώστε να ταξιδέψει κανείς με την ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E από οποιαδήποτε ευρωπαϊκή πρωτεύσουσα στην πλησιέστερη παραλία.

  09:54 14/09

  Eξηλεκτρίζοντας το Nissan Silvia του 1960

  Με την ηλεκτροκίνηση να κερδίζει συνεχώς έδαφος, οι περισσότεροι σχεδιαστές αυτοκινήτων καλούνται να αναβιώσουν εμβληματικά μοντέλα του παρελθόντος στο σήμερα.

  08:28 13/09

  Audi grandsphere: First Class ταξίδι στο μέλλον

  Το Audi grandsphere είναι ένα πολυτελές πρωτότυπο με ηλεκτρικό κινητήριο σύστημα, που εντάσσεται στην τριλογία των "sphere" concept cars της μάρκας.