Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 12-Απρ-2021 16:37

  EVziiin©: Η έξυπνη πλατφόρμα για φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων τώρα και στην Ελλάδα

  EVziiin©: Η έξυπνη πλατφόρμα για φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων τώρα και στην Ελλάδα
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η καινοτόμα εφαρμογή EVziiin©, που βασίζεται στη χρήση smartphone και προσφέρεται κατεξοχήν για εταιρική χρήση, έρχεται να διαμορφώσει ένα προηγμένο δίκτυο φόρτισης με περισσότερα από 95.000 σημεία σε Ελλάδα και εξωτερικό.

  H ραγδαία ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης κατά την τρέχουσα δεκαετία (2020-2030), έχει δημιουργήσει αυξημένες ανάγκες φόρτισης οχημάτων, η οποία σε ποσοστό 90%, πραγματοποιείται σε οικίες και χώρους εργασίας. 

  Αναγνωρίζοντας αυτή τη δυναμική η GeaSolutions, συνεργαζόμενη εταιρεία της Ολλανδικής Innvestio BV, φέρνει στην Ελλάδα την προηγμένη τεχνολογική πλατφόρμα EVziiin©. Με αυτόν τον τρόπο, καταθέτει τη δική της πρόταση σε εταιρικούς πελάτες που αναζητούν αποτελεσματική και ασφαλή υποδομή φόρτισης για τα οχήματα των στελεχών και του εργατικού τους δυναμικού, καθώς και σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ηλεκτροκίνησης.

  Τεχνολογικό State-Of-The-Art


  Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις μέσω εφαρμογής (App) σε smartphone, η πλατφόρμα EVziiin© προσφέρει ευρεία γκάμα δυνατοτήτων, η οποία εκτείνεται από τη διαδικασία της φόρτισης και της πληρωμής, έως την απομακρυσμένη επίλυση τεχνικών ζητημάτων και εξυπηρέτησης πελατών. Αυτό, ελαχιστοποιεί το κόστος συντήρησης και επιτρέπει σε εταιρείες να ικανοποιούν τις ανάγκες των εργαζομένων τους από πλευράς φόρτισης έχοντας άμεσο έλεγχο των συναλλαγών, γεγονός που διευκολύνει και τις δύο πλευρές.

  Επιπλέον, μέσω της EVziiin© παρέχεται η δυνατότητα αύξησης του κύκλου εργασιών για όσους δραστηριοποιούνται στον κλάδο της ηλεκτροκίνησης, μέσω προμήθειας ηλεκτρικών φορτιστών και δημιουργίας ενός ολοκληρωμένου λειτουργικού μηχανισμού ανάπτυξης δικτύου σύνδεσης φορτιστών.

  Εκτεταμένο δίκτυο φόρτισης και απομακρυσμένη διαχείριση

  Η εγκατάσταση "έξυπνων" φορτιστών που μπορούν να διασυνδεθούν μεταξύ τους (Internet of Things - IοT), διαμορφώνει ένα δίκτυο που επιτρέπει την αξιοποίηση από πολλούς και διαφορετικούς χρήστες. 

  Χάρη στη δυνατότητα περιαγωγής, οι χρήστες μπορούν να φορτίσουν τα οχήματά τους σε περισσότερους από 95.000 σταθμούς φόρτισης, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Παράλληλα, η εκάστοτε διοίκηση της επιχείρησης, έχει ανά πάσα στιγμή πρόσβαση και δυνατότητα επίβλεψης των φορτίσεων και του κόστους τους, μέσω δεδομένων αλλά και του ιστορικού, που απεικονίζεται στο διαχειριστικό σύστημα της εφαρμογής.

  Μερικά ακόμα λειτουργικά χαρακτηριστικά της πλατφόρμας EVziiin©, για τους ιδιοκτήτες των επαγγελματικών χώρων (CPOs),είναι η απομακρυσμένη διαχείριση σε επίπεδο χρήσης ή τεχνικής υποστήριξης, όπου μπορούν να επιλύσουν εύκολα, γρήγορα και απομακρυσμένα τυχόν ζητήματα που θα προκύψουν. Ενώ παράλληλα, θα μπορούν να διαχειρίζονται με ευκολία τον εξοπλισμό φόρτισης που διαθέτουν προς χρήση, δημιουργώντας έναν επιπλέον μηχανισμό κέρδους για αυτούς, χωρίς υψηλά κόστη διαχείρισης, αφού τη γραφειοκρατική διαδικασία των τιμολογήσεων -χωρίς καθυστερήσεις και μέσω ασφαλών συναλλαγών- αναλαμβάνεται από την EVziiin©, η οποία αποδίδει στη συνέχεια τις σχετικές εκκαθαρίσεις των πληρωμών, των φορτίσεων, προς τον ιδιοκτήτη του σημείου.

  Όμως και από πλευράς τους οι εκάστοτε πελάτες -οδηγοί- θα μπορούν να πληρώνουν για τις φορτίσεις που κάνουν, πολύ εύκολα και απλά, μέσω της πιστωτικής τους κάρτας, απολαμβάνοντας προηγμένη εμπειρία φόρτισης χάρη στη χρήση εξοπλισμών τελευταίας τεχνολογίας, αλλά και άριστη εξυπηρέτηση πελατών για ότι πρόβλημα αντιμετωπίσουν σχετικά με τη διαδικασία της φόρτισης του ηλεκτρικού τους οχήματος. 

  Κλείνοντας, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι πολύ χρήσιμη και στον κλάδο του Τουρισμού, καθώς πολλοί επισκέπτες από το εξωτερικό μπορούν να φορτίσουν τα οχήματά τους εύκολα, μέσω υποδομής με την οποία είναι ήδη εξοικειωμένοι και στη χώρα τους.

  Ο έξυπνος φορτιστής της EVziiin© στην Αστυπάλαια

  Στα πλαίσια της πολύ σημαντικής επένδυσης "Smart &SustainableIsland" που ανακοινώθηκε πρόσφατα από την Ελληνική κυβέρνηση και την Γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Volkswagen για τη δημιουργία έξυπνων υποδομών που θα μετατρέψουν την Αστυπάλαια σε πράσινο κόμβο, η EVziiin© είναι η πρώτη ανάμεσα σε όλες τις εταιρείες που εγκατέστησε στο νησί έναν υπερσύγχρονο φορτιστή που προορίζεται για ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Ο συγκεκριμένος φορτιστής έχει ισχύ 22 kW εξασφαλίζοντας έτσι ταχεία φόρτιση για κάθε EV μέσω τριφασικής παροχής εναλλασσόμενου ρεύματος με τάση 400 V.

  Η εφαρμογή EVziiin©, είναι διαθέσιμη σε:
  ˫    Google | Android Google Play: (bit.ly/EVziiin_App_GooglePlay)
  ˫    Apple | IOS App Store Μέσω e-mail στο: (bit.ly/EVziiin_App_AppStore).

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  15:53 11/05

  Το κυκλικό επιχειρηματικό μοντέλο της Volvo

  Στοχεύει να εξοικονομεί 1 δισεκατομμύριο κορώνες Σουηδίας (SEK) σε ετήσια βάση και να ελαττώσει τις εκπομπές άνθρακα κατά 2,5 εκατομμύρια τόνους ετησίως από το 2025.

  15:50 11/05

  Ανανέωση για το Skoda Kodiaq

  Στην Ελλάδα, το νέο Skoda Kodiaq αναμένεται το φθινόπωρο, με τις προτεινόμενες τιμές λιανικής να ανακοινώνονται πιο κοντά στο λανσάρισμα του μοντέλου.

  15:45 11/05

  H Honda αποκαλύπτει το νέο HRV e:HEV

  Το νέο HR-V e:HEV υιοθετεί την προηγμένη υβριδική τεχνολογία με δύο ηλεκτροκινητήρες της Honda, που πετυχαίνει ένα συνδυασμό αποδοτικής λειτουργίας και άμεσης απόκρισης.

  19:21 10/05

  H Volkswagen αποκαλύπτει το νέο ID.4 GTX

  Ένα all-rounder SUV, το οποίο είναι το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο επιδόσεων της μάρκας που τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας ID.

  19:17 10/05

  Νέες πρωτοβουλίες και στόχοι για την Honda

  Θα αγωνιστεί να οδηγήσει τις εξελίξεις που θα συντελεστούν στους τομείς της κινητικότητας, των μονάδων ισχύος, της ενέργειας και της ρομποτικής.

  19:14 10/05

  Ford: Άλμα πωλήσεων στο πρώτο τρίμηνο

  Η Ford κατάφερε να αυξήσει τις πωλήσεις της στην Ελλάδα κατά 70,7% σε σχέση με τα επίπεδα της αντίστοιχης περιόδου του 2020.

  20:38 07/05

  Το νέο Hyundai Kona N

  Η Hyundai παρουσίασε το ολοκαίνουριο Kona N στα πλαίσια της Hyundai N Day.

  20:32 07/05

  Κορυφαία ασφάλεια 5 αστέρων για το Volkswagen ID.4

  Το νέο ID.4 απέδωσε εντυπωσιακά στις δοκιμές πρόσκρουσης και ασφάλειας του Euro NCAP.

  20:26 07/05

  Προληπτική λειτουργία προβολέων από την Ford

  Το προληπτικό και έξυπνο σύστημα των προβολέων κατευθύνει τις δέσμες σε επερχόμενες στροφές πριν καν οι οδηγοί τις δουν.

  15:28 06/05

  Πρεμιέρα για το ηλεκτρικό Volkswagen ID.6

  Η Volkswagen παρουσίασε ένα ξεχωριστό μοντέλο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σαγκάης, στην Κίνα.

  15:21 06/05

  Opel Astra: Τρεις δεκαετίες από την παγκόσμια πρεμιέρα του

  Τρεις δεκαετίες έχουν περάσει από την πρεμιέρα του Opel Astra πρώτης γενιάς, το οποίο ξεπέρασε σε πωλήσεις τις 4,13 εκατ. μονάδες.

  15:15 06/05

  Τα νέα Dacia Sandero Streetway και Stepway στην Ελλάδα

  Τα νέα Dacia Sandero Streetway και Stepway ξεκινούν την εμπορική τους πορεία και στην ελληνική αγορά.

  14:07 05/05

  Πρεμιέρα για το νέο Volkswagen Polo

  Η Volkswagen ανανεώνει το Polo, ένα παγκόσμιο best-seller της που από το 1975 έχει πουλήσει περισσότερες από 18 εκατομμύρια μονάδες.

  14:02 05/05

  Νέες τεχνολογίες για το Volvo XC60

  Η Volvo παρουσίασε μια σειρά από αναβαθμίσεις για το εμβληματικό μεσαίο της SUV, το XC60.