Συνεχης ενημερωση

    Δευτέρα, 27-Ιουλ-2020 13:00

    Η Nissan ανακηρύσσεται η πιο βραβευμένη μάρκα οχημάτων μαζικής αγοράς, σύμφωνα με την έρευνα APEAL της J.D Power για το 2020

    Η Nissan ανακηρύσσεται η πιο βραβευμένη μάρκα οχημάτων μαζικής αγοράς, σύμφωνα με την έρευνα APEAL της J.D Power για το 2020
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Ένα νέο κεφάλαιο ξεδιπλώνεται για την Nissan, με τέσσερα οχήματά της να έχουν κατακτήσει κορυφαίες διακρίσεις στην κατηγορία τους, σύμφωνα με τις πρόσφατη έρευνα J.D. Power 2020 Automotive Performance, Execution and Layout (APEAL). 

    Οι τέσσερις διακρίσεις της  Nissan σε ισάριθμες κατηγορίες, ήταν οι περισσότερες από κάθε άλλη μάρκα οχημάτων μαζικής αγοράς, στην έρευνα  APEAL 2020.

    Το ολοκαίνουργιο 2020 Sentra ήρθε πρώτο σε επιδόσεις για την Nissan, σημειώνοντας 42 πόντους πάνω από το μέσο όρο της κατηγορίας του (compact car), το ολοκαίνουργιο Versa σημείωσε 41 πόντους μπροστά από τον μέσο όρο της κατηγορίας του (μικρό αυτοκίνητο), το Maxima βρέθηκε 30 πόντους μπροστά από τον μέσο όρο της κατηγορίας του (μεγάλο αυτοκίνητο) και το  Armada κατατάχθηκε 25 πόντους μπροστά από τον μέσο όρο της κατηγορίας του (μεγάλο SUV). Αξίζει να σημειωθεί  ότι για το Nissan Maxima, αυτή είναι η τρίτη, κατά σειρά,  νίκη στην έρευνα APEAL, στην κατηγορία του.

    "Η ικανοποίηση των πελατών μας απαιτεί μια συνδυασμένη προσπάθεια σε συνεργασία με τους αντιπροσώπους μας", δήλωσε ο Mike Colleran, ανώτερος αντιπρόεδρος, Μάρκετινγκ και πωλήσεων  στις ΗΠΑ της Nissan North America. "Αναβαθμίζουμε γρήγορα  την γκάμα μας με οχήματα που συναρπάζουν τόσο στο σχεδιασμό όσο και στις επιδόσεις  και οι αντιπρόσωποί μας είναι οι ειδικοί που ταιριάζουν τα αυτοκίνητά μας  με τις ανάγκες των πελατών, γεγονός που ισοδυναμεί με αυτά τα εξαιρετικά αποτελέσματα."

    Μεταξύ των εταιρειών αυτοκινήτων μαζικής αγοράς η Nissan βελτίωσε την κατάταξή της, ανεβαίνοντας από την 14η  θέση το 2019 στην 6η το 2020.

    nissanΤώρα, στο 25ο έτος της, η έρευνα  JD Power APEAL μετρά το συναισθηματικό  "δέσιμο” και τον ενθουσιασμό των ιδιοκτητών με το νέο όχημά τους σε 37 χαρακτηριστικά, που εκτείνονται από την  άνεση και την  πολυτέλεια που αισθάνονται όταν κάθονται στην θέση του οδηγού, έως την αίσθηση που εισπράττουν όταν πατούν το γκάζι. Αυτά τα χαρακτηριστικά συγκεντρώνονται για να διαμορφώσουν την  συνολική βαθμολογία του δείκτη APEAL, που μετράται σε κλίμακα 1.000 πόντων.

     

    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

    18:00 15/01

    Το νέο Bronco RTR είναι ένα απόλυτο off road υπερόπλο

    Η νέα έκδοση RTR του Bronco, ξεχωρίζει χάρη στη δυναμική σχέδιαση και προσφέρει off-road εξοπλισμό που μέχρι πρότινος συναντούσαμε μόνο σε ακριβότερα μοντέλα.

    16:23 15/01

    Πρώτες επίσημες εικόνες της ηλεκτρικής Μ3 με 4 κινητήρες και ισχύ πάνω από 1.000 ίππους

    Η BMW ετοιμάζεται να λανσάρει μια αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή της Μ3 με προδιαγραφές που προκαλούν δέος, όμως αν ανήκετε στους παραδοσιακούς φίλους των εκδόσεων Μ, θα υπάρχει και έκδοση με 6κύλινδρο...

    14:50 15/01

    Πιο φθηνά τα γνήσια ανταλλακτικά Ford στην Ελλάδα

    Η Ford στην Ελλάδα προχωρά σε μεγάλες εκπτώσεις για 6.000 γνήσια ανταλλακτικά. Δείτε ποια μοντέλα αφορά η ενέργεια.

    13:00 15/01

    Euro NCAP: Αυτά είναι τα πιο ασφαλή αυτοκίνητα του 2025

    Δείτε ποια είναι τα πιο ασφαλή αυτοκίνητα του 2025 σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό οργανισμό Euro NCAP.

    11:30 15/01

    Τι σημαίνει η συμφωνία Mercosur για τα αυτοκίνητα

    Η εμπορική συμφωνία Mercosur που υπεγράφη την περασμένη Παρασκευή, θέτει νέους κανόνες στην ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία.

    18:00 14/01

    F1: Πότε παρουσιάζει κάθε ομάδα το μονοθέσιο του 2026

    Οι παρουσιάσεις των νέων μονοθεσίων της F1 ξεκινούν και το κλίμα ενόψει του πρωταθλήματος του 2026 αρχίζει να ζεσταίνεται. Η Cadillac ήδη έδειξε το μονοθέσιό της.

    16:30 14/01

    Skoda Peaq: Το νέο 7θέσιο ηλεκτρικό θα είναι το ακριβότερο μοντέλο της φίρμας

    Το νέο ηλεκτρικό SUV επτά θέσεων της Skoda θα ονομάζεται Peaq και είναι βασισμένο στο πρωτότυπο Vision 7S του 2022, που καθιέρωσε τη σχεδιαστική γλώσσα "Modern Solid". Αναμένεται στην αγορά το...

    14:41 14/01

    Η Dacia ετοιμάζει νέο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο-οι πρώτες πληροφορίες

    Μετά το Spring, η Dacia θα παρουσιάσει σύντομα και το δεύτερο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης και έχει σοβαρό λόγο να το κάνει.

    12:00 14/01

    Αυτό είναι το ανανεωμένο Nissan Z και δείχνει πανέμορφο

    Το Nissan Z ανανεώνεται με διακριτικές αλλά ουσιαστικές αλλαγές, νέα εμφάνιση και βελτιώσεις στα μηχανικά μέρη, που υπόσχονται πιο καθαρή σχεδίαση και ακόμη πιο απολαυστική οδήγηση.

    10:30 14/01

    Φωτογραφία του Tesla Cybercab δίπλα σε γερανό προκαλεί ερωτήματα

    Μια φωτογραφία του Tesla Cybercab δίπλα σε όχημα οδικής βοήθειας οδήγησε σε διάφορα σενάρια, ωστόσο φαίνεται να πρόκειται μάλλον για φυσιολογικό μέρος των δοκιμών εξέλιξης του μοντέλου.

    18:00 13/01

    Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Renault Filante-όλα τα στοιχεία και εικόνες

    Το νέο Renault Filante σηματοδοτεί την επιστροφή της γαλλικής μάρκας στην premium κατηγορία με ένα SUV που συνδυάζει full hybrid τεχνολογία, χώρους και κορυφαία τεχνολογία στους τομείς της ασφάλειας...

    16:30 13/01

    Έκλεισε για έναν ολόκληρο χρόνο η παλιά εθνική στην Ελευσίνα-πώς θα γίνονται οι μετακινήσεις

    Εργασίες που θα ολοκληρωθούν το 2027 ξεκίνησαν στην Παλαιά Εθνική Οδό και ο δρόμος κλείνει για έναν χρόνο στο ύψος της Ελευσίνας.

    15:00 13/01

    Γιατί κάνουν απεργία οι οδηγοί ταξί, τι γίνεται με τα ηλεκτρικά και ο νόμος

    Οι οδηγοί ταξί ξεκίνησαν 48ώρη απεργία και το βασικό τους πρόβλημα είναι ο νόμος για τα ηλεκτρικά. Ας δούμε τι συμβαίνει.

    13:30 13/01

    Πώς φτιάχνεται το νέο Nissan Leaf-video μέσα από το εργοστάσιο

    Η Nissan ανοίγει τις πόρτες του εργοστασίου της στο Sunderland και αποκαλύπτει τη διαδικασία κατασκευής του νέου ηλεκτρικού, ενός μοντέλου που σχεδιάστηκε και κατασκευάζεται στην Ευρώπη.

    12:00 13/01

    Η Ευρώπη πληρώνει 3.400 απολυμένους της Audi-Πακέτο ενίσχυσης για την γερμανική κρίση

    Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφάσισε να ενισχύσει 3.400 απολυμένους της Audi με προγράμματα που θα τους επαναφέρουν στην αγορά εργασίας.