Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 26-Νοε-2018 09:03

  Volvo On Call: Ένας καινούργιος ψηφιακός κόσμος (vid.)

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Volvo δεν είναι μια συνηθισμένη εταιρία. Έχει την δική της έντονη προσωπικότητα και αυτό είναι κάτι που μας γοητεύει. Αυτή η προσωπικότητα απαρτίζεται από πολλά κομμάτια ουσίας που έχουν να κάνουν με σύγχρονες τεχνολογίες, με την παθητική ασφάλεια, με την ενεργητική ασφάλεια ακόμα και την σχεδίαση. Το αποτέλεσμα είναι μια μοναδική σχέση μεταξύ οδηγού και αυτοκινήτου, που δεν συναντάς σε άλλη εταιρία. Αυτή η σχέση γίνεται ακόμα πιο στενή χάρη στην τελευταία γενιά του Volvo On Call.

  Λίγη Ιστορία

  Το Volvo On Call δεν είναι κάτι καινούργιο. Όταν παρουσιάστηκε, το 2001, ήταν μια πρωτοποριακή τηλεματική πλατφόρμα για την ειδοποίηση υπηρεσιών οδικής βοήθειας σε περίπτωση ανάγκης. Από τότε εξελίσσεται συνεχώς με την προσθήκη νέων χαρακτηριστικών και πλέον προσφέρει στους πελάτες της Volvo μια ευρεία γκάμα πρωτόγνωρων λειτουργιών διασύνδεσης και εξυπηρέτησης.

  volvoΤο Volvo On Call σήμερα

  Σήμερα το Volvo On Call είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που φαντάζεσαι. Ξεκλειδώνει ένα συναρπαστικό ψηφιακό κόσμο, που όμοιό του δεν έχετε συναντήσει στο χώρο του αυτοκινήτου, δίνοντας στους πελάτες την πρόσβαση σε νέες καινοτόμες υπηρεσίες και χαρακτηριστικά. Πρόκειται για την ψηφιακή πλατφόρμα που υλοποιεί τη δέσμευση της Volvo να κάνει πιο εύκολη τη ζωή των πελατών της. Μέσω της εφαρμογής που συνοδεύει το Volvo On Call και εγκαθίσταται σε οποιοδήποτε smartphone ή άλλη έξυπνη συσκευή, ο οδηγός μπορεί να ελέγξει από απόσταση μια σειρά λειτουργιών, από την κατάσταση του αυτοκινήτου ή το κλείδωμα των θυρών έως την ενεργοποίηση του συστήματος κλιματισμού.

  volvoΣας παρουσιάζουμε λοιπόν τις 10 πιο σημαντικές λειτουργίες που προσφέρει στους χρήστες το Volvo On Call σήμερα:

  • Έχουν τη δυνατότητα να ψύξουν ή να θερμάνουν την καμπίνα από απόσταση, ενεργοποιώντας τον κλιματισμό πριν μπουν στο αυτοκίνητο. Το χειμώνα, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον κλιματισμό για να έχουν καθαρά τζάμια και ζεστό χώρο επιβατών κατά την εκκίνηση, ενώ τα καυτά μεσημέρια του καλοκαιριού μπορούν να δροσίσουν την καμπίνα πριν φτάσουν στο αυτοκίνητο.

  • Να μοιραστούν το αυτοκίνητό τους με τους αγαπημένους τους, γρήγορα και απλά, όπως μοιράζεται κανείς μια φωτογραφία από το smartphone του. Οπουδήποτε κι αν βρίσκεται ο κάτοχος του αυτοκινήτου, μπορεί να δημιουργήσει άμεσα ένα "ψηφιακό κλειδί" μέσω του Volvo On Call και να δώσει τη δυνατότητα σε φίλους ή μέλη της οικογένειάς του να το ξεκλειδώσουν χρησιμοποιώντας τα κινητά τους τηλέφωνα. Είναι μια εύκολη και απολύτως ασφαλής διαδικασία. Το νέο XC40 είναι το πρώτο αυτοκίνητο της ελληνικής αγοράς που διαθέτει δυνατότητα κοινής χρήσης (Car Sharing), η οποία θα ενσωματωθεί σύντομα και στα υπόλοιπα μοντέλα της Volvo.

  • Να αναζητήσουν στο χάρτη της εφαρμογής έναν προορισμό ή ένα σημείο εξυπηρέτησης και να το στείλουν στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου.

  Να βρουν μια θέση στάθμευσης και να λάβουν οδηγίες πλοήγησης για να φτάσουν σε αυτή.

  • Να εντοπίσουν μέσω του χάρτη της εφαρμογής το αυτοκίνητό τους, αν έχουν ξεχάσει πού ακριβώς είναι σταθμευμένο, όπως για παράδειγμα στο parking ενός αεροδρομίου. Πλησιάζοντάς το, μπορούν να ενεργοποιήσουν τα φώτα ή την κόρνα για να διευκολυνθούν στον εντοπισμό του.

  • Να ελέγξουν αν το Volvo τους είναι κλειδωμένο και, αν χρειάζεται, να το κλειδώσουν. Ή να το ξεκλειδώσουν για να δώσουν πρόσβαση σε κάποιο πρόσωπο της εμπιστοσύνης τους.

  • Να συνδέσουν το Volvo On Call με το ημερολόγιό τους, ώστε να δέχονται υπενθυμίσεις για τα προγραμματισμένα ραντεβού τους. Η εφαρμογή μπορεί να στείλει αυτόματα τον τόπο μιας συνάντησης στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου.

  •  Μέσω του modem του Volvo On Call, να αξιοποιήσουν μια ισχυρή και αξιόπιστη σύνδεση, έχοντας και τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ένα in-car WiFi hotspot για τις φορητές συσκευές όλων των επιβατών.

  • Να επωφεληθούν από την υπηρεσία Παράδοσης στο Αυτοκίνητο (In-car Delivery), μέσω της οποίας οι online αγορές τους παραδίδονται στο χώρο αποσκευών του Volvo τους. Η υπηρεσία αυτή λειτουργεί πιλοτικά σε συγκεκριμένες χώρες και θα επεκταθεί σύντομα σε πολύ περισσότερες.

  Να καλέσουν βοήθεια σε περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης. Αν χρειαστεί, το αυτοκίνητο καλεί αυτόματα τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση ατυχήματος.

  Τα περισσότερα από τα παραπάνω δεν φανταζόμασταν μέχρι χθες ότι θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν μέσα από το κινητό μας τηλέφωνο. Μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς αυτές τις λειτουργίες αλλά είναι βέβαιο ότι μαζί τους η ζωή μας θα γίνει πιο εύκολη, ξέγνοιαστη και ασφαλής. Σχεδόν σε όλους μας, για παράδειγμα, έχει τύχει μια φορά, να ξαπλώσουμε στο κρεββάτι το βράδυ, έχοντας την αμφιβολία αν το αυτοκίνητο είναι κλειδωμένο. Ακόμα βέβαια πιο σημαντικό είναι η δυνατότητα να καλέσουμε για βοήθεια σε περίπτωση ατυχήματος.

  volvoΟ φανταστικός κόσμος του Volvo On Call συμπεριλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό των περισσότερων μοντέλων Volvo. Εξελίσσεται συνεχώς, με την προσθήκη καινοτόμων λειτουργιών και υπηρεσιών, όπως η Over-The-Air ενημέρωση του λογισμικού του αυτοκινήτου όπου και αν βρίσκεται αυτό, και ανοίγει νέους δρόμους για έναν πιο βιώσιμο και πιο συναρπαστικό τρόπο ζωής.

  Η Volvo για ακόμα μια φορά μας εντυπωσιάζει με τον τρόπο που "προσέχει" τους πελάτες της. Το Volvo On Call είναι βγαλμένο από το μέλλον για τους πελάτες του σήμερα.

  volvo

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Επιμέλεια ύλης

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ