Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 06-Νοε-2018 14:12

  Η Autohellas Hertz οδηγός στις εξελίξεις της αυτοκίνησης

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Για μία ακόμη χρονιά, η Autohellas Hertz συνδέθηκε με τις εξελίξεις στο χώρο του αυτοκινήτου, συμμετέχοντας ως Χρυσός Χορηγός, στο δεύτερο Connected Cars Conference το οποίο έγινε στο Anais Club, στη Βαρυμπόμπη. Η Hertz έδωσε την ευκαιρία σε περισσοτέρους από 200 fleet managers πελάτες της να παρακολουθήσουν το συνέδριο από κοντά και να ενημερωθούν πρώτοι για όλες τις νέες τάσεις και εξελίξεις στο χώρο του αυτοκινήτου. Το γεγονός αποδεικνύει ξανά πως η πρωτοπορία και οι τεχνολογικές εξελίξεις είναι στο DNA της Autohellas Hertz.

   

  Στη διάρκεια της ημέρας, η εστίαση των συζητήσεων έγινε πάνω σε θέματα αιχμής και έρευνας σχετικά την ικανότητα του αυτοκινήτου να προσφέρει i) Συνδεσιμότητα, που αφορά στη διαδραστικότητα του οχήματος με το δρόμο  και το ρόλο των υποδομών, της τεχνολογίας στο αυτοκίνητο και στις μεταφορές με βάση και το 5G Vision, τη χαρτογράφηση τεχνολογιών για ασφαλείς και έξυπνες μεταφορές κ.ά., ii) Αστική Βιωσιμότητα, που αφορά στις υποδομές της "έξυπνης" πόλης, στην Ηλεκτροκίνηση και στο ρόλο που διαδραματίζει η συνδεσιμότητα κ.ά. και iii) Δημόσια Υγεία - Τι νέο έρχεται από τον κλάδο των Ασφαλειών, κ.ά.
  Ιδιαίτερη σημασία είχαν οι συζητήσεις πάνω στην παγκόσμια τάση των plug-in οχημάτων καθώς και στις προοπτικές της ηλεκτροκίνησης και των αυτόνομων οχημάτων.

   

  Στον υπαίθριο χώρο του Anais Club, οι συμμετέχοντες στο συνέδριο  μπορούσαν να πάρουν πληροφορίες  για τα νέα προηγμένα μοντέλα BMW i3 BEV, Smart EQ Fortwo Passion Coupe, Nissan LEAF Acenta, Jaguar I-PACE S και Porsche Cayenne E-Hybrid αλλά και για την δυνατότητα απόκτηση τους  μέσω μακροχρόνιας μίσθωσης από την Autohellas Hertz .

   

  Λίγα λόγια για την υπηρεσία Operating Leasing

   

  Η Autohellas Hertz, έφερε  πρώτη στην Ελλάδα το 1989 την υπηρεσία του Operating Leasing και μέχρι σήμερα συνεχίζει να καινοτομεί προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις στις μεταφορικές ανάγκες όλων των κλάδων. Επιπλέον, διαθέτει το μεγαλύτερο ιδιόκτητο δίκτυο σε 8 χώρες, Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Κροατία, Ρουμανία και Ουκρανία, με περισσότερα από 125 σημεία εξυπηρέτησης , 51 εκ των οποίων σε αεροδρόμια.

  Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το σύνδεσμο https://www.hertz.gr/Company

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Επιμέλεια ύλης

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ