Συνεχης ενημερωση

    Πέμπτη, 20-Μαϊ-2010 10:11

    Proton Bank: Μειώνει τιμές για τέσσερις ελληνικές τράπεζες

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Μειώνει τις τιμές-στόχους για τέσσερις ελληνικές τράπεζες η Proton Bank σε έκθεσή της με ημερομηνία 19 Μαΐου 2010, ενώ παράλληλα διατηρεί αμετάβλητες τις συστάσεις και για τα τέσσερα πιστωτικά ιδρύματα.

    Πιο αναλυτικά, η Proton μειώνει την τιμή-στόχο για την Εθνική Τράπεζα στα 19 ευρώ από 22,4 ευρώ και διατηρεί σύσταση «outperform», χαρακτηρίζοντας την τράπεζα προτιμώμενη μεταξύ αυτών που καλύπτει, λόγω της ισχυρής ρευστότητας, του κύρους της και την εξυπηρετική έκθεσή της στην Τουρκία.

    Για την Alpha Bank η χρηματιστηριακή μειώνει την τιμή-στόχο στα 8 ευρώ από 11 ευρώ και διατηρεί επίσης σύσταση «outperform». Η διατήρηση της σύστασης, σύμφωνα με την Proton οφείλεται στο επίπεδο της αποτίμησης καθώς και στη μικρή της έκθεση σε ελληνικά κρατικά ομόλογα.

    Μείωση της τιμής-στόχου και για την Eurobank, με τη νέα τιμή στα 7,2 ευρώ από 8,6 ευρώ. Παράλληλα η Proton διατηρεί σύσταση «neutral», επικαλούμενη τις ανησυχίες για την ποιότητα των πιστώσεων και τις προσδοκίες για αδύναμη κερδοφορία από τις βασικές δραστηριότητες.

    Τέλος η χρηματιστηριακή μειώνει την τιμή-στόχο για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στα 3,80 ευρώ από 3,08 ευρώ, ενώ διατηρεί σύσταση «neutral».

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ