Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 30-Απρ-2010 13:20

    Coca-Cola 3E: Ανεβάζει τον πήχη η HSBC

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
    Σε αύξηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Coca-Cola 3E με παράλληλα αναβάθμιση της σύστασης προχώρησε η HSBC, μια μέρα μετά τα αποτελέσματα α’ τριμήνου του ομίλου.

    Ειδικότερα, στην έκθεσή της με ημερομηνία 30 Απριλίου 2010 η HSBC αναφέρει πως αναβάθμισε τη σύσταση σε “overweight” από “neutral”, αυξάνοντας την τιμή-στόχο στα 22 ευρώ από τα 21 ευρώ καθώς προβλέπει ένα ισχυρό β’ εξάμηνο.

    Όπως εξηγεί εκτιμά πως οι συνθήκες σε πολλές από τις αγορές που δραστηριοποιείται ο όμιλος της Coca-Cola 3E θα βελτιωθούν, ενώ ταυτόχρονα αναμένει και σημαντικά οφέλη από τις ισοτιμίες καθώς και ενδυνάμωση των λειτουργικών επιδόσεων στο β’ μισό του έτους.

    Ο οίκος σημειώνει πως τα μεγέθη α’ τριμήνου της Coca-Cola 3E, τα οποία κινήθηκαν υψηλότερα των προβλέψεών της λόγω του χαμηλότερου κόστους, της ισχυρής τιμολογιακής πολιτικής και των ευνοϊκών επιδράσεων από τις συναλλαγματικές διαφορές, ήταν «ισχυρά» και παρά την «αδύναμη» καταναλωτική εμπιστοσύνη και τη συνεχιζόμενη μεταβλητότητα.

    Υπενθυμίζει ότι τα έσοδα παρέμειναν αμετάβλητα στο τρίμηνο (στα 1.38 δισ. ευρώ), παρά την κατά 2% υποχώρηση στον όγκο η οποία και αντισταθμίστηκε από την κατά 2% θετική επίδραση των ισοτιμιών.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ