Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 26-Μαρ-2010 17:24

  Χ.Α.: "Πράσινο φως" για εισαγωγή των νέων μετοχών της Εμπορικής

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  H Επιτροπή Εισαγωγών και Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των:

  - 225.380.709 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της Τράπεζας "ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.", οι οποίες προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 30η Μαρτίου 2010. 

  - 114.893.452 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας "ALTEC Α.Β.Ε.Ε.", οι οποίες προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 30η Μαρτίου 2010. 

  - 28.183.819 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας "ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ HXOΥ & ΕΙΚΟΝΟΣ Α.Ε.", οι οποίες προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 30η Μαρτίου 2010.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ