Συνεχης ενημερωση

    Τετάρτη, 02-Σεπ-2009 16:56

    Intralot: Μείωση τιμής-στόχου στα 5 ευρώ από Proton Bank

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Σε μείωση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Intralot, στα 5 ευρώ από 5,6 ευρώ προηγουμένως, προχώρησε η Proton Bank, διατηρώντας σύσταση "neutral".

    Σε έκθεσή της με ημερομηνία 2 Σεπτεμβρίου 2009, η χρηματιστηριακή αναβαθμίζει κατά 6,3% τις εκτιμήσεις της για τα κέρδη της εισηγμένης το τρέχον έτος. Συγκεκριμένα τα τοποθετεί στα 80,4 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας ωστόσο ότι παραμένουν χαμηλότερα από τις εκτιμήσεις της διοίκησης για ετήσια κέρδη 90 εκατ. ευρώ. 

    Στην έκθεση επισημαίνεται επίσης ότι η μείωση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Intralot αντανακλά τις "συντηρητικές" προβλέψεις της χρηματιστηριακής όσον αφορά την παραγωγή καθαρών ταμειακών ροών, δεδομένης της αδύναμης απόδοσης της εταιρείας στο α΄ εξάμηνο του έτους αλλά και το υψηλότερο καθαρό χρέος.

    Σχετικά με την ανακοίνωση των σχεδίων της Intralot να συγχωνεύσει τις διεθνείς της δραστηριότητες, η Proton Bank σχολιάζει πως η διαδικασία βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο, για αυτό και δεν υπάρχουν ακόμη ενδείξεις αναφορικά με τα πιθανά οφέλη.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ