00:03 06/02
Ποιοι κολυμπούν γυμνοί, από τη Wall Street ως τη Σοφοκλέους;
Η μεταβλητότητα στα ύψη, το ρίσκο αυξάνεται, ενώ το κύμα AI σκεπάζει τα πάντα. Όταν τα νερά τραβηχτούν, ποιοι θα βρεθούν χωρίς μαγιό;
Τη σύσταση “buy” διατηρεί για τη μετοχή της Ελλάκτωρ η Deutsche Bank, σε έκθεσή της με ημερομηνία 31 Αυγούστου 2009, δίνοντας τιμή στόχο 7,30 ευρώ.
Όπως σημειώνει ο οίκος, τα αποτελέσματα β’ τριμήνου της Ελλάκτωρ ήταν άνω των εκτιμήσεών του, παρά το γεγονός ότι σε επίπεδο κερδοφορίας η κατασκευαστική δραστηριότητα ήταν «σχετικά αδύναμη» με περιθώρια κερδοφορίας 3,0% (έναντι εκτίμησης της DB για 3,5%), καθώς σε απόλυτους όρους τα μεγέθη εμφανίστηκαν ανάλογα των προσδοκιών με πωλήσεις αυξημένες κατά 33% σε σχέση με τις προβλέψεις του οίκου.
Η Deutsche Bank προβλέπει κέρδη ανά μετοχή ύψους 0,51 ευρώ για την Ελλάκτωρ στο σύνολο του 2009, 0,50 ευρώ στο σύνολο του 2010 και 0,67 στο σύνολο του 2011.