23:25 09/09
Νέα ιστορικά υψηλά στη Wall
Τα αναθεωρημένα στοιχεία για την απασχόληση "κλειδώνουν" τις μειώσεις των επιτοκίων.
Την τιμή-στόχο των 32 ευρώ και τη σύσταση “overweight” επαναδιατυπώνει η JP Morgan για τη μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς όπως αναφέρει σε έκθεσή της με ημερομηνία 10 Μαίου 2006, όπου αναφέρεται στα «ισχυρά» αποτελέσματα πρώτου τριμήνου.
Εξάλλου, την τιμή-στόχο των 31 ευρώ και τη σύσταση outperform διατηρεί η Keefe, Bruyett & Woods (KBW) η οποία επισημαίνει πως η μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς αποτελεί top pick της από την ελληνική αγορά, ενώ αναφορικά με τα αποτελέσματα πρώτου τριμήνου σημειώνει πως ήταν «ισχυρό».
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα η UBS με σχετική της έκθεση επαναδιατύπωνε τη σύσταση «buy2” και την τιμή-στόχο των 35 ευρώ για τη μετοχή της Τράπεζας, ενώ σχολιάζοντας τα αποτελέσματα πρώτου τριμήνου της Τράπεζας ανέφερε πως καταδεικνύουν τη διατήρηση των ισχυρών επιδόσεων του ομίλου.