Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 24-Απρ-2009 15:49

    Intralot: Διατηρεί τα 4,80 ευρώ η Marfin, υποβαθμίζει σε "hold"

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Την τιμή – στόχο των 4,80 ευρώ διατηρεί η Marfin Analysis για τη μετοχή της Intralot ενώ υποβαθμίζει τη σύσταση σε «hold» από «buy». 

    Στην έκθεσή της με ημερομηνία 24 Απριλίου η χρηματιστηριακή αναθεωρεί τις εκτιμήσεις της ούτως ώστε –όπως εξηγεί– να συμπεριλάβει σε επίπεδο τζίρου τα χαμηλότερα έσοδα από «ώριμες αγορές» όπως η Μάλτα, η Βουλγαρία και η Ρουμανία λόγω της κρίσης, την θετική συνεισφορά από τις αγορές της Ιταλίας, της Ισπανίας και των ΗΠΑ, τις χαμηλότερες του αναμενόμενου επιδόσεις σε ορισμένα συμβόλαια (για παράδειγμα Ρωσία και Αυστραλία). 

    Για το σύνολο του τρέχοντος έτους η χρηματιστηριακή προβλέπει ότι ο κύκλος εργασιών της Intralot θα φτάσει στα 1,264 δισ. ευρώ (από 1,38 δισ. ευρώ που εκτιμούσε πριν), με τα EBITDA να διαμορφώνονται στα 199,6 εκατ. ευρώ (από 205 εκατ. ευρώ που προέβλεπε πριν). Ανάλογα μειώνει τις εκτιμήσεις της και για τα καθαρά κέρδη καθώς προβλέπει ότι θα διαμορφωθούν στα 79,4 εκατ. ευρώ, ποσό το οποίο μεταφράζεται σε κέρδη ανά μετοχή 0,50 ευρώ. 

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ