Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 27-Φεβ-2009 17:21

    Jumbo: Μειώνει τιμή-στόχο η Proton Bank, "οutperform"

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Στη μείωση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Jumbo στα 7,70 ευρώ από 8 ευρώ προηγουμένως προχώρησε η Proton Bank, όπως προκύπτει από σχετική έκθεση με τίτλο "Ανθεκτικό προϊοντικό μίγμα" και ημερομηνία 27 Φεβρουαρίου. Παράλληλα, η χρηματιστηριακή διατηρεί τη σύσταση "outperform".

    Στην ίδια έκθεση αναφέρεται πως τα έσοδα της εταιρείας διαμορφώθηκαν στα 168,5 εκατ. ευρώ, όντας ανάλογα με τις προβλέψεις της Proton Bank. Η εξασθένιση στις δραστηριότητες της επαρχίας αντισταθμίστηκαν από τις ισχυρότερες του αναμενομένου πωλήσεις στην Αθήνα. Η Proton Bank χαρακτηρίζει τις δραστηριότητες της Jumbo στη Βουλγαρία "ισχυρές για ακόμα μία φορά". Ωστόσο τόσο τα EBITDA (54,1 εκατ. ευρώ), όσο και τα καθαρά κέρδη της Jumbo (38,5 εκατ. ευρώ) αποδείχθηκαν χαμηλότερα των εκτιμήσεων της χρηματιστηριακής κατά 2% και 2,1% αντίστοιχα. 

    Η χρηματιστηριακή παραμένει "συντηρητική" στις εκτιμήσεις της για την Jumbo, και υποβαθμίζει τις προβλέψεις της για τα καθαρά κέρδη της εταιρείας στο σύνολο της χρήσης 2009-2010 κατά περίπου 3%.  

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ