Συνεχης ενημερωση

    Τετάρτη, 18-Ιουν-2008 14:45

    Fourlis: Παραμένει "overweight" η HSBC, διατηρεί τα 32,50 ευρώ

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
    Την τιμή – στόχο των 32,50 ευρώ και τη σύσταση «overweight» επαναδιατυπώνει η HSBC για τη μετοχή της Fourlis, σε έκθεσή της με ημερομηνία 18 Ιουνίου. Ο οίκος εκτιμά πως η επενδυτική περίπτωση της Fourlis παραμένει "ισχυρή" παρά τα υψηλά κόστη για την έναρξη του ΙΚΕΑ. 

    Μεταξύ άλλων αναφέρει πως μείωσε τις εκτιμήσεις της για τα επαναλαμβανόμενα κέρδη ανά μετοχή κατά 2% για το 2008 ούτως ώστε να συμπεριλάβει τα έξτρα κόστη μεταφοράς ύψους 1 εκατ. ευρώ για τα ΙΚΕΑ, απόρροια των απεργιών στο λιμάνι του Πειραιά. 

    Επίσης, η HSBC προβλέπει πως ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών θα παρουσιάσει μέση ετήσια αύξηση της τάξης του 20% το διάστημα 2007-2010 με τα επαναλαμβανόμενα EBITDA να ενισχύονται την ίδια στιγμή κατά 23% και με τα επαναλαμβανόμενα κέρδη ανά μετοχή να ενισχύονται κατά 29% σε μέση ετήσια βάση. 

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ