Συνεχης ενημερωση

    Πέμπτη, 08-Μαϊ-2008 16:25

    Επέκταση της κοινής πλατφόρμας εξετάζουν ΧΑ-ΧΑΚ

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Το ενδεχόμενο επέκτασης της κοινής πλατφόρμας μεταξύ του Χρηματιστηρίου Αθηνών και του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου συζητήθηκε σήμερα σε συνάντηση των δύο διοικήσεων, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. 

    Όπως αναφέρεται, ο πρόεδρος του ΧΑΚ κ. Γιώργος Κουφάρης και ο γενικός διευθυντής του ΧΑΚ, κ. Νώντας Μεταξάς συναντήθηκαν σήμερα στην Αθήνα με τον πρόεδρο του ΧΑ, κ. Σπύρο Καπράλο και τους γενικούς διευθυντές του ομίλου ΕΧΑΕ. Κατά τη διάρκεια γεύματος που πραγματοποιήθηκε στο ΧΑ, οι διοικήσεις των δύο χρηματιστηρίων ανέπτυξαν διάφορα ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως την επέκταση της Κοινής Πλατφόρμας ΧΑ - ΧΑΚ στην Αγορά Παραγώγων.

    Νωρίτερα ο κ. Καπράλος και η διοίκηση του ΧΑΚ πραγματοποίησαν συνάντηση με τον πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, κ. Αλέξη Πιλάβιο, με τον οποίο συζήτησαν σειρά ρυθμιστικών θεμάτων.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ