Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 18-Ιαν-2008 16:34

    ΟΤΕ: Νέα τιμή-στόχος στα 27,84 ευρώ από Beta Securities

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Στα 27,84 ευρώ αυξάνει η Beta Securities την τιμή-στόχο για τη μετοχή του ΟΤΕ, από τα 25,48 ευρώ προηγουμένως, ενώ διατηρεί τη σύσταση "overweight" για τον τίτλο για τον οποίο εκτιμά ότι αποτελεί "ασφαλές καταφύγιο εν το μέσω της οικονομικής αναταραχής".

    Η χρηματιστηριακή επισημαίνει ότι η εξαγορά των μετοχών μειοψηφίας της Cosmote αποτελεί σημαντικό καταλύτη στην αξία που δεν αντανακλάται στην τρέχουσα αποτίμηση. Σημειώνεται επίσης ότι η Γερμανός έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επέκταση της συνδρομητικής βάσης της Cosmote, που οδήγησε σε ισχυρή ανάπτυξη των εσόδων.

    Τονίζεται επίσης ότι ο τομέας της σταθερής τηλεφωνίας επιδεικνύει αξιοσημείωτη προσαρμοστικότητα παρά τα ρυθμιστικά βάρη και τον έντονο ανταγωνισμό.

    Παράλληλα, η αναδιοργάνωση του ομίλου αποδίδει καρπούς, με άλλους καταλύτες όπως η ακίνητη περιουσία του ομίλου που παραμένει ανεκμετάλλευτη.

    "Παραμένουμε θετικοί για την μετοχή και τη θεωρούμε ως πιθανό ασφαλές καταφύγιο εν μέσω των διαταραγμένων οικονομικών αγορών", αναφέρει η Beta Securites.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ