Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 11-Ιαν-2023 16:06

  Changpeng Zhao (Binance): Ετοιμαζόμαστε για το νέο ράλι της αγοράς

  180944897 01/23
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Μια απόφαση "κόντρα στο ρεύμα" παίρνει το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο στον κόσμο Binance καθώς όπως ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος Changpeng Zhao η εταιρεία σχεδιάζει να αυξήσει το προσωπικό της κατά 15-30% το 2023.

  Μάλιστα και το 2022 η Binance υπερδιπλασίασε το προσωπικό της από 3.000 εργαζόμενους σε περίπου 8.000.

  Τον Νοέμβριο, τόσο η Kraken ανακοίνωσε ότι απολύει το 30% του προσωπικού και φέτος η Huobi και η Coinbase ανακοίνωσαν  είπε ότι θα περικόψουν το 20% του εργατικού δυναμικού της. 

  Ο Changpeng Zhao μιλώντας στο συνέδριο Crypto Finance στο St. Moritz της Ελβετίας ότι πρέπει να οργανώσει την εταιρεία για το επόμενο ράλι του κλάδου παραδεχόμενος ότι η αγορά δεν είναι τόσο αποτελεσματική. 

  "Θα συνεχίσουμε να χτίζουμε και ελπίζουμε ότι θα ανεβούμε ξανά πριν από την επόμενη ανοδική αγορά", είπε ο Zhao.

  Παράλληλα ο CEO της Binance ότι δεν σχεδίασε την κατάρρευση της FTX μιας και η εταιρεία πούλησε τις συμμετοχές της στο ανταλλακτήριο γεγονός που επιδείνωσε τις πιέσεις στη μετοχή της FTX και επιτάχυνε την κατάρρευσή της.

  Απαντώντας σε ερώτηση του CNBC ο Changpeng Zhao δήλωσε ότι πραγματική ζημιά δεν είναι τόσο υψηλή από την κατάρρευση της FTX προσθέτοντας ότι "δεν ήταν μεγάλος παίκτης απλώς έκανε ντόρο".

  "Σίγουρα έγινε ζημιά (αλλά) ο κλάδος θα είναι μια χαρά”, πρόσθεσε ο Zhao.
   

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ