Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 11-Μαρ-2021 11:35

  Μέσω πακέτου διακινήθηκε το 3,09% της ΓΕΚ Τέρνα

  Μέσω πακέτου διακινήθηκε το 3,09% της ΓΕΚ Τέρνα
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 11:48

  Της Αλεξάνδρας Τόμπρα

  Μέσω πακέτου διακινήθηκε το 3,09% της ΓΕΚ Τέρνα, λίγο πριν τις 11:30. Ειδικότερα, το πακέτο των 3,2 εκατ. μετοχών άλλαξε χέρια στην τιμή των 10 ευρώ, με τη συνολική αξία να διαμορφώνεται στα 32 εκατ. ευρώ.

  Τα πακέτα αφορούν τη διαδικασία πώλησης το ποσοστού της Reggeborgh στη ΓΕΚ Τέρνα, και όπως είναι αναμενόμενο θα έχουν και συνέχεια. Η Reggeborgh Invest έχει προχωρήσει ήδη σε πώληση ποσοστού περίπου 2% και αναμένεται στο αμέσως προσεχές διάστημα να ολοκληρώσει τη μεταβίβαση και του υπολοίπου 28,2%.

  Σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr, η Reggeborgh Invest θα αξιοποιήσει τη ρευστότητά της για την υποστήριξη της επένδυσής της στον Ελλάκτωρα, καλύπτοντας την  επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στον όμιλο. Υπενθυμίζεται δε ότι εκκρεμεί η μετοχική αντιπαράθεση με το μπλοκ της Greenhill Investments (συμφερόντων των εφοπλιστών κ.κ. Μπάκου-Καϋμενάκη), που διατηρεί εν δυνάμει μετοχική υπεροπλία βάσει της συμφωνίας με την Pemanoaro Ltd (συμφερόντων της οικογένειας Καλλιτσάντση) με ορίζοντα ολοκλήρωσης τον Ιούλιο του 2021.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ