Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 03-Αυγ-2007 18:44

    Frigoglass: Στα 25 ευρώ αυξάνει την τιμή-στόχο η Proton Bank

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Σε οριακή αύξηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Frigoglass στα 25 ευρώ, από τα 24,20 ευρώ προηγουμένως προχώρησε η Proton Bank. Στην έκθεσή της με ημερομηνία 3 Αυγούστου και τίτλο "Χωρίς εκπλήξεις ένα σημαντικό τρίμηνο" η χρηματιστηριακή σχολιάζοντας τα μεγέθη εξαμήνου του ομίλου αναφέρει πως ήταν "ισχυρά" μεν, ανάλογα των εκτιμήσεων δε.

    Όπως σημειώνει διατηρεί αμετάβλητες τις προβλέψεις της για τα έσοδα, αναβαθμίζοντας οριακά τις εκτιμήσεις της για τα EBITDA του 2007 προκειμένου να συμπεριλάβει τα καλύτερα του αναμενόμενου EBITDA από τον τομέα της επαγγελματικής ψύξης. Σε γενικές γραμμές οι προβλέψεις της Proton Bank για τα EBITDA και τα καθαρά κέρδη αυξήθηκαν κατά 0,8% (στα 91,3 εκατ. ευρώ) και 0,5% στα 46 εκατ. ευρώ αντίστοιχα. Όπως αναφέρει οι προβλέψεις της είναι κατά περίπου 2-4% υψηλότερα των εκτιμήσεων της διοίκησης της Frigoglass.

    Επίσης, σημειώνει ότι η μετοχή της εταιρείας διαπραγματεύεται 19,4 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη ανά μετοχή του 2007 και 16,9 φορές τα προβλεπόμενα κέρδη ανά μετοχή του 2008. Αναφέρει παράλληλα πως παραμένει "outperform" για τον τίτλο, ενώ η τιμή-στόχος των 25 ευρώ υποδηλώνει περιθώριο ανόδου της τάξης του 11,8% από τα τρέχοντα επίπεδα.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ