Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 07-Αυγ-2019 19:37

  Νέα τιμή-στόχο στα 0,52 ευρώ για την Intralot δίνει η IBG

  Νέα τιμή-στόχο στα 0,52 ευρώ για την Intralot δίνει η IBG
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σε αύξηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Intralot, στα 0,52 ευρώ από 0,49 ευρώ προηγουμένως, προχώρησε η IBG, σε έκθεσή της όπου διατηρεί τη σύσταση "neutral”.

  Η χρηματιστηριακή σημειώνει στην έκθεσή της ότι η εταιρεία εμφανίζει τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης, ενώ τονίζει ότι η αναπροσαρμογή των εκτιμήσεών της αντικατοπτρίζει τη συμβολή των νέων συμβάσεων της Intralot, καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις σε βασικές αγορές (νέα στρατηγική πληρωμών στη Βουλγαρία, συναλλαγματικές διακυμάνσεις σε Τουρκία και Αργεντινή).

  Επίσης, σημειώνει ότι αναθεώρησε τις προβλέψεις της για τις ελεύθερες ταμειακές ροές της εταιρείας ώστε να αντικατοπτρίζουν τις πρόσφατες διαθέσεις περιουσιακών στοιχείων (Ελληνικά Λαχεία) και το αναθεωρημένο guidance της διοίκησης για το 2019.

  Όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή, η εταιρεία αναμένει EBITDA ύψους 85-90 εκατ. ευρώ και κεφαλαιακές δαπάνες ύψους 60 εκατ. ευρώ για το τρέχον έτος, ενώ για το 2020 στόχος της διοίκησης είναι να επιτευχθεί EBITDA ύψους 95-100 εκατ. ευρώ, ως απόρροια εξοικονόμησης δαπανών ύψους 10 εκατ. ευρώ και της θετικής συμβολής των νέων συμβάσεων, που θα αντισταθμίσουν τις αρνητικές επιπτώσεις από την απώλεια του Iddaa στην Τουρκία.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ