23:22 13/01
Στο κόκκινο η Wall Street υπό το βάρος τραπεζικών πιέσεων - Βουτιά 4% για την JP Morgan
Ανησυχίες μετά την πρόταση Τραμπ για τις πιστωτικές κάρτες. Στο επίκεντρο και τα στοιχεία για τον πληθωρισμό.
Κάλυψη για τη μετοχή της Αλουμύλ ξεκινάει η BETA Securities. Η χρηματιστηριακή θέτει σύσταση "overweight" με τιμή-στόχο τα 6,50 ευρώ.
Αναφερόμενη στα αποτελέσματα α΄ τριμήνου της εταιρείας σημειώνει πως "οι ισχυρές επιδόσεις του α΄τριμήνου καταδεικνύουν το δρόμο για ένα εντυπωσιακό 2007, με τα έσοδα να προβλέπονται αυξημένα κατά περίπου 20% και με τα καθαρά κέρδη να ενισχύονται κατά 40%.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ΒΕΤΑ τα έσοδα αναμένεται να παρουσιάσουν μέση ετήσια αύξηση άνω του 13% την περίοδο 2006-2011, με τα EBITDA να καταγράφουν μέση ετήσια αύξηση της τάξης του 12,7% την ίδια περίοδο και με τα καθαρά κέρδη μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας να ενισχύονται κατά 25% σε μέση ετήσια βάση.