Συνεχης ενημερωση

    Τετάρτη, 27-Απρ-2016 16:12

    Χάνει τις στηρίξεις η ΔΕΗ

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Από τις λίγες μετοχές που δεν έχουν ακολουθήσει το ανοδικό κύμα των τελευταίων ημερών, η ΔΕΗ σήμερα βρίσκεται και πάλι σε κλοιό ρευστοποιήσεων, χάνοντας τη στήριξη των 2,91 ευρώ. 

    Η μετοχή υποχωρεί κατά 4,97% στα 2,87 ευρώ, διευρύνοντας τις απώλειες από την αρχή του Απριλίου, οι οποίες μέχρι χτες ήταν στο 3,82%. Μάλιστα, ο όγκος που έχει διακινήσει σήμερα ο τίτλος ξεπερνούν τις 430 χιλ. τεμάχια, ήδη υψηλότερα από το μέσο όρο των τελευταίων ημερών. 

    Και αυτό διότι τόσο οι αναλυτές όσο και η αγορά εξακολουθεί να αποτυπώνουν τις ανησυχίες τους για την αύξηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών αλλά και τον αυξανόμενο ανταγωνισμό στην αγορά ενέργειας.
     
    Όπως άλλωστε έχει αναφέρει το Capital.gr το τελευταίο διάστημα δεν ήταν λίγες οι εταιρείες που κατέθεσαν ή εξασφάλισαν άδειες προμήθειας, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για δραστηριοποίηση στη λιανική του ρεύματος. Χθες εξασφάλισαν σχετική άδεια τα ΕΛΤΑ, ενώ άδεια έχει αποκτήσει και η Τιτάν. Αίτηση έχει καταθέσει και η Επίλεκτος, η Onex και ο ΟΤΕ.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ