Συνεχης ενημερωση

    Τρίτη, 01-Δεκ-2015 15:49

    X.A: Αυξάνονται οι σταθμίσεις των Eurobank και Alpha Bank

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Αυξημένοι θα είναι οι συντελεστές στάθμισης των μετοχών της Eurobank και της Alpha Bank από αύριο, πρώτη ημέρα διαπραγμάτευσης μετά την υλοποίηση των αυξήσεων κεφαλαίου, όπως αποφάσισε η αρμόδια επιτροπή του Χρηματιστηρίου Αθηνών. 

    Οι αλλαγές θα πραγματοποιηθούν πριν την έναρξη των συναλλαγών της συνεδρίασης της Τετάρτης 2 Δεκεμβρίου 2015, με τους νέους συντελεστές να διαμορφώνονται ως εξής:

    * Alpha Bank 
    Αλλαγή του συντελεστή στάθμισης των μετοχών της εταιρείας σε όλους τους δείκτες στους οποίους συμμετέχει σε 4.9851.
    * Eurobank 
    Αλλαγή του συντελεστή στάθμισης των μετοχών της εταιρείας σε όλους τους δείκτες στους οποίους συμμετέχει σε 3.4987.

    Υπενθυμίζεται ότι μέχρι πριν την αναστολή της διαπραγμάτευσης των τραπεζικών μετοχών, η στάθμιση του κλαδικού δείκτη είχε περιοριστεί σε κάτω από το 4%. Στον Γενικό Δείκτη η στάθμιση της Alpha Bank ήταν στο 1,85 και της Eurobank στο 1,1, ενώ στον FTSE 25 οι αντίστοιχοι δείκτες ήταν στο 1,22 και στο 0,72%. 

     

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ