23:15 10/09
Εξασφάλισαν νέα ρεκόρ S&P 500 και Nasdaq - Εκτινάχθηκε η μετοχή της Oracle
Στο κόκκινο ο Dow Jones υπό το βάρος της Apple. Στο επίκεντρο τα στοιχεία για τον PPI.
Στα 10,20 ευρώ, από 10 ευρώ, αυξάνει την τιμή - στόχο για τη μετοχή του ΟΤΕ, η Eurobank Εquities, διατηρώντας τη σύσταση Buy.
Πιο αναλυτικά, σε έκθεσή με ημερομηνία δημοσίευσης 12η Νοεμβρίου και σε ό,τι αφορά στα οικονομικά αποτελέσματα του ΟΤΕ για το τρίτο τρίμηνο, η Eurobank Εquities παρατηρεί πως ήταν ευθυγραμμισμένα με τις εκτιμήσεις της, επισημαίνοντας ως αξιοσημείωτο το γεγονός πως οι τάσεις στην Ελλάδα κατέγραψαν βελτίωση, παρά την αναστάτωση από τα capital controls.
Μάλιστα, διατυπώνονται και προσδοκίες για υψηλότερα επίπεδα ταμειακών ροών, καθώς οι κεφαλαιακοί έλεγχοι στην Ελλάδα χαλαρώνουν. Ειδικότερα για τον ΟΤΕ, η Eurobank Εquities, σημειώνει πως η παραγωγή ελεύθερων ταμειακών ροών είναι ισχυρή.
Παράλληλα, η χρηματιστηριακή τηρεί αισιόδοξη θέση σε ό,τι αφορά στις προοπτικές του ΟΤΕ, δεδομένου τόσο του μακροοικονομικού περιβάλλοντος που δείχνει να σταθεροποιείται, όσο και του κλίματος που διαμορφώνεται στο σκέλος του ανταγωνισμού, όπου διαπιστώνεται ηπιότερη δυναμική.