Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 01-Ιουν-2007 17:36

    ΟΤΕ: Στα 25,48 ευρώ ανεβάζει την τιμή η ΒΕΤΑ

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    "Η αναδιάρθρωση αποδίδει" εκτιμά για τον ΟΤΕ η ΒΕΤΑ Securities η οποία σε έκθεσή της με ημερομηνία 1 Ιουνίου ανεβάζει την τιμή-στόχο για τον τίτλο του Οργανισμού στα 25,48 ευρώ, από τα 25,20 ευρώ προηγουμένως.

    Σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή, η οποία συνιστά "overweight" για τη μετοχή του ΟΤΕ, τα απτοελέσματα τριμήνου ήταν ισχυρά και καταδεικνύουν τις "αντιστάσεις" που διαθέτει η αγορά της σταθερής τηλεφωνίας, αλλά και την ανάπτυξη της κινητής τηλεφωνίας στη Ρουμανία καθώς και στη Βουλγαρία.

    Μεταξύ άλλων επισημαίνει πως σημαντικοί καταλύτες βελτιώνουν τις μελλοντικές προοπτικές του ΟΤΕ. Ειδικότερα, εκτιμά ότι η απόκτηση της αλυσίδας καταστημάτων Γερμανός αποτελεί ένα πολύτιμο στοιχείο ενεργητικού καθώς παρέχει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην Cosmote. Επίσης, και όσον αφορά στην τελευταία σημειώνει πως κερδίζει μερίδια αγοράς πιο γρήγορα απ΄ ότι αναμενόταν.

    "Παραμένουμε αισιόδοξοι για τη μετοχή λαμβάνοντας υπόψη τις καλύτερες επιδόσεις του Οργανισμού όσον αφορά την κερδοφορία του α΄ τριμήνου. Η ισχυρή αύξηση των εσόδων παρά την απελευθέρωση της αγοράς καταδεικνύουν σε συνδυασμό με τη διακράτηση του κόστους, αλλά και την αντικατάσταση παραδοσιακών υπηρεσιών με νέες ευρυζωνικές υπηρεσίες, βελτιώνουν το outlook του ομίλου" εκτιμούν οι αναλυτές της χρηματιστηριακής. 

     

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ