23:22 13/01
Στο κόκκινο η Wall Street υπό το βάρος τραπεζικών πιέσεων - Βουτιά 4% για την JP Morgan
Ανησυχίες μετά την πρόταση Τραμπ για τις πιστωτικές κάρτες. Στο επίκεντρο και τα στοιχεία για τον πληθωρισμό.
Σημαντική αύξηση της τάξης του 58,5% στα καθαρά κέρδη εκτιμούν οι αναλυτές ότι θα εμφανίσει η Intralot για το 2006, ως αποτέλεσμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου πέρυσι το οποίο ενίσχυσε τον αθλητικό στοιχηματισμό στην Ελλάδα και την Τουρκία, όπως προκύπτει από δημοσκόπηση του Reuters.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το το μέσο όρο των προβλέψεων 10 αναλυτών τα καθαρά κέρδη της Intralot αναμένεται να έχουν διαμορφωθεί στα 110,78 εκατ. ευρώ, έναντι 69,9 εκατ. ευρώ ένα χρόνο νωρίτερα.
Εξάλλου, αναλυτές εκτιμούν ότι η ωρίμανση των συμβολαίων παροχής συστημάτων τυχερών παιχνιδιών στον κόσμο αναμένεται επίσης να έχει ενισχύσει τα κέρδη της Intralot.
Στη δημοσκόπηση συμμετείχαν οι: Alpha Finance, EFG Eurobank Securities, Eurocorp, HSBC, Κάππα Χρηματιστηριακή, Marfin Analysis, P&K ΑΧΕΠΕΥ, Praxis International Χρηματιστηριακή, Proton Χρηματιστηριακή and Πειραιώς Χρηματιστηριακή.